ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Tipbet στη Football League; Αυξημένες πιθανότητες

Tipbet στη Football League; Αυξημένες πιθανότητες

Οι συζητήσεις που έγιναν στην Αθήνα, η πρόταση και η αντιπρόταση για τη χορηγία σε συνάρτηση με την απόφαση της προσφυγής

Τις συζητήσεις με τη διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας για λογαριασμό της στοιχηματικής εταιρίας, Tipbet, έκανε ο Φώτης Μπαλτίδης.

Η Λίγκα έκανε την πρόταση της, η εταιρία έκανε την αντιπρόταση της και σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, η συμφωνία έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει σάρκα και οστά.

Ετσι, αν οι συζητήσεις καταλήξουν θετικά, τότε το Πρωτάθλημα θα πάρει την επονομασία της Tipbet.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (22/7) υπάρχει συνάντηση των ανθρώπων της εταιρίας για να τα βάλουν κάτω και να προχωρήσουν περαιτέρω το όλο θέμα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι παρουσιάζει αυξημένες πιθανότητες η συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή.

Πέρσι υπενθυμίζεται, πάντως, ότι το Πρωτάθλημα δεν είχε χορηγία, ενώ τη σεζόν 2016-17 η Λίγκα είχε ως χορηγό τη Stoiximan.gr.

Βέβαια, θα πρέπει να καταγραφεί ότι όλα αυτά θα προχωρήσουν, αρκεί πρωτίστως να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση με την προσφυγή του πρώην αντιπροέδρου και υποψηφίου προέδρου στη Football League, Αρη Λυχναρά, για τις εκλογές στη διοργανώτρια. Η υπόθεση εκδικάστηκε την προηγούμενη Πέμπτη.

Η απόφαση από το Διαιτητικό αναμένεται ως την Τετάρτη (25/7), ίσως και εκείνη τη μέρα.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X