ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τυνησία: Χορεύτρια πολιτεύεται & προαναγγέλει πρόστιμα στους άπιστους!

Τυνησία: Χορεύτρια πολιτεύεται & προαναγγέλει πρόστιμα στους άπιστους!

Συγκεκριμένα, βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΤυνησίαςΜια 21χρονη χορεύτρια του χορού της κοιλιάς, ανακοίνωσε πώς θα βάλει υποψηφιότητα για να γίνει Πρόεδρος της Τυνησίας. Μάλιστα, όπως υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους της, θα απαγορεύσει το hijab, τη μαντίλα δηλαδή που φορούν οι γυναίκες και θα επιβάλει πρόστιμα στους... άπιστους άντρες!

 

 

Ο λόγος για τη Νερμίν Σφαρ, η οποία είναι γνωστή για τα προκλητικά σόου της, καθώς και για τις αποκαλυπτικές της σέλφι στο Instagram. Οπως δήλωσε, συγκεντρώνει υπογραφές για να υποβάλει επίσημα την υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές. Μέχρι τώρα, έχει καταφέρει να μαζέψει 35.000 υπογραφές.

 

Οι προεδρικές εκλογές στην Τυνησία θα γίνουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2019, έπειτα από τον θάνατο του πρώτου τους δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη τους, του 92χρονου, Beji Caid Essebsi.

 

Η Σφαρ, η οποία έχει γύρω στους 300.000 followers στο Instagram, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι αν εκλεγεί Πρόεδρος, η Τυνησία θα γίνει «μια χώρα τέχνης και ελευθερίας» κι ότι «ο κόσμος δε θα σκέφτεται πλέον να την εγκαταλείψει». Πρόσθεσε, επίσης, ότι το κράτος θα γίνει «καλύτερο από την Ιταλία».

 

Πηγή: iefimerida.gr

X