ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Την Τετάρτη η πρώτη του Αρη χωρίς κόσμο

Την Τετάρτη η πρώτη του Αρη χωρίς κόσμο

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Αρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Την ερχόμενη Τετάρτη (19/6) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Αρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η "πρώτη" της ομάδας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Τετάρτη 19/6, στις 18:00. Η ομάδα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 30 Ιουνίου, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, και την 1η Ιουλίου θα ταξιδέψει στο Άρνεμ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο.

 

Παράλληλα, σήμερα (15/6) όσοι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησαν τις καθιερωμένες εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 18:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης (η «πρώτη» θα είναι κεκλεισμένων των θυρών).

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 30 του μήνα.

Την 1η Ιουλίου η αποστολή του ΑΡΗ θα μεταβεί στην περιοχή του Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας (περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και σε ό,τι αφορά τα τρία φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες).

* Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησαν να περνούν κατά γκρουπ από τις καθιερωμένες εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις».

X