ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Την Παρασκευή η κλήρωση του Κυπέλλου

Την Παρασκευή η κλήρωση του Κυπέλλου

H ΕΠΟ ενημέρωσε πως η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί το πρωί της Παρασκευής (4/9) στα γραφεία της Ομοσπονδία

Βρέθηκε ημερομηνία για τη διενέργεια της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (1/9) από την αρμόδια επιτροπή, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (4/9) και ώρα 11.30 στα γραφεία της ΕΠΟ.

 

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προχωράει σε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς τις δύο προηγούμενες φορές η κλήρωση είχε αναβληθεί, αρχικά προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία ΠΑΕ των ομάδων που ανέβηκαν στη Γ’ Εθνική έπειτα από σχετικό αίτημα της Ένωσης Β’ Εθνικής και στη συνέχεια ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Άρη, αλλά και τους υπόλοιπους δευτεραθλητές της τρίτης κατηγορίας.

 

Επίσης, γίνεται κατανοητό ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που θα εκδικάσει την Πέμπτη (3/9) την προσφυγή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να βγει αυθημερόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Από την Επιτροπή Κυπέλλου ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί την Παρασκευή 4/9/2015 και ώρα 11:30 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Σημειώνεται ότι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της 1ης φάσης θα διεξαχθούν στις 8, 9 & 10/9/2015, ενώ αυτοί της 2ης αγωνιστικής στις 15, 16 & 17/9/2015».

 

X