ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τίμησαν τη μνήμη του μπαρμπα-Νίκου

Τίμησαν τη μνήμη του μπαρμπα-Νίκου

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τερζή έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στη μνήμη του μπαρμπα-Νίκου.

 Η επιλογή του να εμφανιστεί με την φόρμα του ΠΑΟΚ χαροποίησε τους  δεκάδες φίλους του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και παράλληλα να του εκφράσουν τη χαρά τους για το ότι επέστρεψε στην αγαπημένη τους ομάδα.

 Ο 61χρονος τεχνικός  παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση και μαζί με τους άλλους βετεράνους της ομάδας  επισκέφτηκαν την κατοικία του αείμνηστου, Νίκου Παρούσογλου, μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του μπαρμπα Νίκου. Μιλώντας μαζί τους επισήμανε   ότι είναι τιμή του που βρέθηκε στην κατοικία του Νίκου Παρούσογλου και τόνισε  ότι ήταν ένας ακούραστος εργάτης του ΠΑΟΚ και ένα φωτεινό παράδειγμα το οποίο οφείλουν να μιμηθούν όλοι.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος δήλωσε με νόημα: «Αν ήταν ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού που θα είχε ξύλο, θα υπήρχε περισσότερος κόσμος από την Θεσσαλονίκη, απ' ότι σήμερα, που ήταν ένας αγώνας προς τιμήν του αείμνηστου Μπαρμπά Νίκου». Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο νέος Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης και παράγοντες από την Τούμπα Κιλκίς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι μεταξύ των βετεράνων του ΠΑΟΚ και των παλαίμαχων Πολυκάστρου έληξε 6-6, σε σύνολο 70 λεπτών (δύο ημίχρονα των 35 λεπτών), Ο Λαγωνίδης στο 7' με πλασέ άνοιξε το σκορ, ο Βουτσιάς στο 21' έγραψε το 2-0, ο Μελεκίδης στο 27' έκανε το 2-1, ο Θεολόγου στο 32'  σημείωσε το 2-2, ο Ζαβαντίας στο 39' με πέναλτι έγραψε το 3-2, ο Ζαραλής στο 41' έκανε με πέναλτι το 3-3, ο Χασιώτης στο 42'  το 4-3, ο Ζαραλής στο 48' και στο 52' το 4-5, ο Χασιώτης στο 54'  το 5-5, ο Θεολόγου στο 57' το 5-6 και ο Σαμαράς στο 62' το 6-6.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Αργυρόπουλος (Κουρτσελίδης), Παπαχρηστούδης (Αναστασάκης), Μαλιούφας (Καλιφούλης), Μαυρέας, Σαμαράς, Λαγωνίδης (Καλύβας), Ζαβαντίας (Αποστολίδης Θ.), Ρουσομάνης (Μουστάκας), Χασιώτης, Βουτσιάς (Μπόλκας), Αλεξανδρίδης

Βετεράνοι Πολυκάστρου: Κανάκης, Μπάτσης, Μελλίδης, Παυλίδης, Καραγεωργούδης, Γιαννακούλης, Ζαραλής, Τουλκερίδης, Παναγιωτίδης, Σούρλας, Μελεκίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ιωαννίδης, Τόδας, Μετεντζής, Γουγουσάκης, Κοέντας, Μουρατίδης, Θεολόγου, Σιωπίδης

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάλαμας Τεβεκέλης.

 

*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

X