ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τηλεφώνηµα Καστρίτη σε Γουλιέλµο

Τηλεφώνηµα Καστρίτη σε Γουλιέλµο

Σήμερα κρίνεται η θέση του προπονητή στον Αρη

Σήµερα αναµένεται να υπάρξει επικοινωνία µεταξύ του Γιάννη Καστρίτη µε τον ∆ηµήτρη Γουλιέλµο και ουσιαστικά θα φανεί αν ο νεαρός τεχνικός θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία. Παράλληλα, η πλευρά του Λευτέρη Μποχωρίδη πιέζει να µάθει το σχέδιο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ καθώς έχει στα χέρια της πρόταση από τον Προµηθέα Πατρών.

 

Η εβδοµάδα θεωρείται κρίσιµη για το αγωνιστικό µέλλον της οµάδας για τον απλούστατο λόγο της µη επαγγελµατικής λειτουργίας της ΚΑΕ στο προηγούµενο διάστηµα. Αν δηλαδή είχαν ξεκαθαρίσει ουσιώδη ζητήµατα, τότε δεν θα έφτασε σ’ αυτό το σηµείο.

 

Ξεκινώντας από το ζήτηµα του προπονητή, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Γιάννης Καστρίτης σκοπεύει να επικοινωνήσει µε τον ∆ηµήτρη Γουλιέλµο µε σκοπό να εισπράξει ξεκάθαρη απάντηση. Καταρχήν, αν θέλει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και δεύτερον, ποιο είναι το πλάνο. Ο νεαρός τεχνικός έχει καταστρώσει τα σχέδιά του (µε και χωρίς ban), αλλά θέλει κάτι χειροπιαστό. Κυρίως όµως, έχει στα χέρια του προτάσεις από δύο άλλες οµάδες. Η µία είναι από το Περιστέρι. Ταυτόχρονα, θα φανεί αν ο ∆ηµήτρης Γουλιέλµος θέλει να συνεργαστούν καθώς την περασµένη άνοιξη συναντήθηκε µε τον Αρη Λυκογιάννη και η συζήτηση που είχε γίνει µε τον (τότε) προπονητή του Χολαργού δεν ήταν φιλολογική αλλά εµπεριείχε ακόµη και ζητήµατα λειτουργίας της οµάδας.

 

Υπάρχει επίσης και µια ακόµη παράµετρος. Αυτή της ενδεχόµενης εµπλοκής της οικογένειας Αλευρογιάννη κι αν αυτή θα διαµορφώσει επιλογές του κ. Γουλιέλµου.

X