ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι τρεις κινήσεις του ΠΑΟΚ και ο Μπεργκ

Οι τρεις κινήσεις του ΠΑΟΚ και ο Μπεργκ

Το όνομα του Σουηδού επιθετικού εξακολουθεί να βρίσκεται στις σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Μεταγραφική σύσκεψη έγινε χθες Τετάρτη (6/12) στην Τούμπα μεταξύ των Λούμπος Μίχελ, Ραζβάν Λουτσέσκου και του Γιώργου Σαββίδη που έχει όλο και περισσότερο ενεργό ρόλο σε αυτό το κομμάτι.

 

Σε αυτήν αναλύθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα για το ρόστερ της ομάδας, για το ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν και ποιοι να έρθουν. Η αποφόρτιση του εμψυχου δυναμικού, θα επιδιωχθεί να γίνει με δανεισμούς, πωλήσεις και λύσεις ανενεργών συμβολαίων, κάτι που είναι αναγκαίο και λόγω του Financial Fair Play. 

 

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί τον Γενάρη για αριστερό μπακ, στόπερ - μιας και ο Σαμπράνο είναι στην πόρτα της εξόδου - και επιθετικού.

 

Στο θέμα του επιθετικού υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι να πάει ο Δικέφαλος σε μια φθηνή λύση περιφερειακού επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Πρίγιοβιτς, ώστε να συμπληρώνει τον Σέρβο φορ.

 

Το δεύτερο είναι η απόκτηση η απόκτηση ενός φορ περιοχής στην περίπτωση που πωληθεί ο Πρίγιοβιτς, για την οποία υπάρχει μεν κινητικότητα αλλά δεν έχει καταφθάσει κάποια πρόταση στη Μικράς Ασίας.

 

Ξέχωρα από όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη, το όνομα του Μάρκους Μπεργκ δεν παύει να βρίσκεται στην «ασπρόμαυρη» ατζέντα, φυσικά με μια βασική προϋπόθεση. Να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία από την ενδεχόμενη πώληση του Πρίγιοβιτς, ήτοι ποσό που να πλησιάζει τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Αυτό διότι πρέπει να δοθούν χρήματα στον Παναθηναϊκό και στο Αμβούργο ενώ ο Σουηδός έχει διετές συμβόλαιο με την Αλ Αΐν με ετήσιες αποδοχές άνω των 3 εκ. ευρώ.

 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και πιο πρόσφορη φαντάζει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

X