ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι λέει ο Μελισσανίδης για την επιστροφή Χιμένεθ!

Τι λέει ο Μελισσανίδης για την επιστροφή Χιμένεθ!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας τον Ισπανό τεχνικό

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε στους παίκτες της ΑΕΚ τον Μανόλο Χιμένεθ λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση.

 

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ανέφερε ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει μια καλή ομάδα του στα χέρια του, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

 

«Να καλωσορίσω στην ομάδα τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι περισσότεροι τον γνωρίζετε, οι νέοι θα τον γνωρίσουν. Πιστεύω ότι μπορούμε και δεύτερη θέση και κύπελλο. Αυτό που προέχει είναι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε. Να ξέρετε ότι σας πιστεύουμε», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης για να συνεχίσει:

 

«Ειλικρινά το πιστεύω ότι είστε καλή ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και να ευχηθώ στον Μανολο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία. Του παραδίδουμε καλή ομάδα. Καλή συνέχεια».

 

Από την πλευρά του ο Χιμένεθ είπε: «Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά πράγματα να πετύχουμε. Κι αυτό θα γίνει μόνο με τη σκληρή δουλειά. Οι περισσότεροι γνωρίζετε πώς δουλεύουμε. Θέλω να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε όλοι έτοιμοι για να δώσουμε μάχη για την ΑΕΚ. Αυτό μετράει μόνο, η ΑΕΚ, να δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Πέρυσι κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε το Κύπελλο, αυτά όμως έγιναν, πέρασαν και πρέπει να τα αφήσουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε και φέτος στους στόχους μας, στη δεύτερη θέση και στο Κύπελλο», τόνισε αρχικά ο Μανόλο και πρόσθεσε:

 

«Σας ξέρω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, από εμάς και μόνο εξαρτάται. Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει εδώ είμαστε όλοι, εγώ και οι συνεργάτες μου, να το λύσουμε. Είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα δουλεύουμε καθημερινά. Δεν υπάρχουν περιθώρια να δουλέψουμε πράγματα άμεσα αλλά κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. Έχουμε ματς πολύ δύσκολο για το Κύπελλο και πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό για να κερδίσουμε, αφού πρόκειται για βασικό μας στόχο»!

X