ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι είπε ο Κόντε για τη ρήτρα του, το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και όχι μόνο

Τι είπε ο Κόντε για τη ρήτρα του, το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και όχι μόνο

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ερωτήσεις για τους... μνηστήρες.

Πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ (δείτε τα εδώ και εδώ), νίκησε μόνος του τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις γνωρίζοντας πως το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές προτάσεις για την απόκτησή του.

 

Το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου ρωτήθηκε για την πιθανή πώληση Κόντε και ο Χριστοβασίλης κάνοντας λόγο πως υπάρχει ρήτρα. Ποιό είναι, όμως, το ύψος της; Απάντηση επ' αυτού έδωσε ο ίδιος ο Ισπανός...

 

«Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, το διάβασα στις εφημερίδες, έχουν φτάσει κάποιες φήμες στα αυτιά μου, αλλά ως εδώ. Τίποτα περισσότερο δεν υπάρχει. Η ρήτρα μου πάντως είναι μικρότερη από το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως ακούγεται. Εγώ πάντως σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΣ, τη δουλειά και τη βελτίωση μου. Μου αρέσει εδώ στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος και περνάω πολύ καλά εδώ. Περίμενα να περάσω καλά, αλλά περνάω καλύτερα, όλο αυτό είναι μία ευχάριστη έκπληξη» απάντησε.

 

 

X