ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι είπε ο Ερέρα για Γιουνές, Γκάμα και το ρόστερ του Άρη

Τι είπε ο Ερέρα για Γιουνές, Γκάμα και το ρόστερ του Άρη

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τη Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο προπονητής του Άρη

Για την ισοπαλία με τη Λάρισα, τον κακό αγωνιστικό χώρο, το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, αλλά και για τους Μπρούνο Γκάμα και Χαμζά Γιουνές μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα. 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν πολλά πράγματα αλλά ο πρωταγωνιστής ήταν ο αγωνιστικός χώρος», είπε ο Ισπανός προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε επί τούτου. «Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω, είναι θέμα των επαγγελματιών της ομάδας. Έχουμε δύο συν μία εβδομάδες για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Ελπίζω να βελτιωθεί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, δίχως όμως να ήταν πολλές. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά αλλά στα επόμενα είκοσι ήταν καλύτερη η αντίπαλη ομάδα. Ίσως οι αλλαγές να επηρέασαν τον ρυθμό μας. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα κι εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαζόμαστε για το πρώτο ματς πρωταθλήματος».

 

Για την τοποθέτηση του Γιουνές στα άκρα: «Έχετε δίκιο, ήθελα να παίξει 45 λεπτά και μάλιστα σε μια θέση που δεν είναι η θέση του. Ήθελα να τον δω να τρέχει, αυτό ήταν η καλύτερη προπόνηση που θα μπορούσε να κάνει. Αυτή η κίνηση αποσκοπεί στο μέλλον και όχι στο παρόν, σχετίζεται με τη βελτίωση που θα ζητήσουμε από τον ποδοσφαιριστή στο μέλλον. Ήξερα ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη, αλλά όλες οι κινήσεις γίνονται έχοντας στο μυαλό τον πρώτο αγώνα Πρωταθλήματος»,.

 

Για το αν θα κινηθεί ο Άρης για απόκτηση κι άλλου ποδοσφαιριστή: «Κάθε ομάδα που θέλει να βελτιώνεται, πάντα ελπίζει και περιμένει για μια προσθήκη, για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη. Πάντως και με το υπάρχον ρόστερ είμαι ικανοποιημένος».

 

Για το αν ο Άρης θα είναι έτοιμος στην έναρξη του Πρωταθλήματος: «Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Θέλουμε ο κόσμος να είναι περήφανος και χαρούμενος γι' αυτά που έχουμε κάνει. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, είναι δύσκολο να τη δημιουργήσεις πολύ σύντομα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι με όλα όσα έχουμε κατασκευάσει».

 

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Είναι πολύ μεγάλος παίκτης, προσωπικά τον γνωρίζω από το ισπανικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που τον έχουμε, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και είμαι χαρούμενος γιατί θα μας βοηθήσει στο να ετοιμαστούμε ακόμη περισσότερο».

 

Για τον κόσμο του Άρη: «Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Ήταν πολύ εντυπωσιακό και γι’ αυτό δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μην παίζουμε για τους οπαδούς μας και να μη δίνουμε το 100%».

 

X