ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι είπαν Σαββίδης και Χριστοβασίλης για Πέδρο Κόντε!

Τι είπαν Σαββίδης και Χριστοβασίλης για Πέδρο Κόντε!

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού από τις 20 Ιουνίου

Με τάχιστες διαδικασίες κινούνται στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας και με δεδομένη την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, έγιναν τα πρώτα ραντεβού για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

 

Χθες, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη. Βασικό θέμα συζήτησης των δύο ανδρών, ήταν η μετακίνηση του Ισπανού επιθετικού Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο μεγαλομέτοχοι τα βρήκαν σε όλα, όσον αφορά το οικονομικό της μετακίνησης Κόντε. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή καλύπτει το ποσό της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιό του ο Κόντε και το οποίο αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

 

Το θέμα όμως δεν έκλεισε οριστικά χθες. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δοθεί και η τελική έγκριση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην καθοριστική σύσκεψη που θα έχει σήμερα με τον Ιβάν Σαββίδη.

 

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού από τις 20 Ιουνίου, καθώς ο Πρίγιοβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας και θα χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Χορστ. Είναι επιβεβλημένο λοιπόν να αποκτηθεί ένας ποιοτικός επιθετικός και ο Κόντε έχει πολλά θετικά στοιχεία.

 

Εφόσον δοθεί η έγκριση από τον Λουτσέσκου, τότε θα τρέξουν οι διαδικασίες, τόσο ως προς την συμφωνία με τον ΠΑΣ όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, που είναι στάντ μπαϊ.

 

Θετικοί και για τον Γιουνές

Στον ΠΑΟΚ έχουν θετική εικόνα και για τον Τυνήσιο επιθετικό Χαμσά Γιουνές (έπαιξε στην Ξάνθη με προπονητή τον Λουτσέσκου) που αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο στην Αλ Αχλί στο Κατάρ. Όμως η περίπτωσή είναι ένα «σκαλοπάτι» πιο κάτω, καθώς πρώτη προτεραιότητα σύμφωνα με το χθεσινό ραντεβού, είναι ο Πέδρο Κόντε.

 

Κρίσιμη σύσκεψη για όλα

Εντωμεταξύ σήμερα αναμένεται να γίνει μία ακόμη καθοριστική μεταγραφική σύσκεψη και στην οποία θα είναι παρόντες οι Σαββίδης, Μίχελ, Λουτσέσκου για να οριστικοποιήσουν τις πρώτες κινήσεις που θα κάνουν για την ενίσχυση της ομάδας. Θα μιλήσουν όμως και για τις περιπτώσεις παικτών, όπως ο Μακ, που αποτελούν ερωτηματικό για την επόμενη ημέρα.

 

X