ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι έγινε στη συνάντηση της ΟΥΕΦΑ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Τι έγινε στη συνάντηση της ΟΥΕΦΑ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Το πρώτο ζητούμενο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήταν να βοηθήσουν όλοι προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του προϊόντος.

Το ευχάριστο είναι πως η συνάντηση έγινε σε συναινετικό κλίμα με την ΟΥΕΦΑ να ενημερώνει τους εκπροσώπους των τριών ομάδων για τις κινήσεις της.

 

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία των ξένων αρχιδιαιτητών και των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι ενώ εξέφρασε την επιθυμία πιέζοντας, μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση για την άμεση εισαγωγή του VAR στη Σούπερ Λίγκα. Με την υποσημείωση πως θα χρειαστεί και χρόνος για την εκμάθηση.

 

Έγινε επίσης αναφορά στις πολλές αλλαγές που έγιναν στους πίνακες διαιτησίας το καλοκαίρι και στην παρουσία αρκετών άπειρων διαιτητών εντός με αυτό να αιτιολογεί ως έναν βαθμό και τα λάθη που έχουν γίνει.

 

Ο ΠΑΟΚ επανέλαβε το αίτημά του για επιλογή ξένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια των διεκδικητών του τίτλου με την ΟΥΕΦΑ, πάντως, να θεωρεί πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Και αυτό λόγω της δυσκολίας εύρεσης των ξένων διαιτητών...

 

Πάντως, η ΟΥΕΦΑ στη συνάντηση που θα έχει με το Υφυπουργείο Αθλητισμού την Παρασκευή (12/10), θα πιέσει για να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν οι διαδικασίες για την εγηκατάσταση του VAR.

 

Αρμόδιος υποδείχθηκε ο κύριος Φούσεκ, στον οποίο και οι ομάδες θα μπορούν να απευθύνονται όλες οι ομάδες.

 

Όσον αφορά τα ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε η είδηση πως και στα δύο θα υπάρξουν ξένοι διαιτητές.

X