ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τη «δική του» ομάδα στη Βραζιλία έχει ο Αρης (pics)

Τη «δική του» ομάδα στη Βραζιλία έχει ο Αρης (pics)

Η καρδιά του θεού του Πολέμου χτυπά και στη Βραζιλία

 

Λένε πως μία στιγμή είναι ικανή για να σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα. Στην περίπτωση της ομάδας Aris Santa Fe η στιγμή αυτή ήταν πριν από 10 χρόνια, στην άφιξη του Μάρσιο Αμορόζο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη!

 

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τότε που πάνω από 8.000 οπαδοί των κιτρινόμαυρων υποδέχτηκαν νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας τη νύχτα μέρα. Ηταν μία ξεχωριστή υποδοχή, δίχως προηγούμενο, η οποία έμεινε στην ιστορία. Οι εικόνες από το κατακίτρινο αεροδρόμιο και τον Αμορόζο να «χάνεται» στις αγκαλιές των χιλιάδων οπαδών του Αρη έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου και ήταν η αφορμή για την ίδρυση ποδοσφαιρικής ομάδας στην Βραζιλία.

 

Μία παρέα ποδοσφαιρόφιλων Βραζιλιάνων, εκστασιασμένη από τις εικόνες που έβλεπε χιλιάδες μίλια μακριά, στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του «δικού τους» Αμορόζο, αποφάσισε την ίδρυση του “Aris Santa Fe”. Η ιδέα έγινε πράξη και φέτος η ομάδα τους συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Βραζιλίας. Το χρώμα τους είναι το κιτρινόμαυρο και το σήμα της ομάδας απεικονίζει τον Θεό του Πολέμου, όπως ακριβώς τού Αρη Θεσσαλονίκης.  

 

«Η ομάδα ARIS SANTA FE ιδρύθηκε από την αγάπη των φιλάθλων του ελληνικού αδελφικού μας συλλόγου, του Αρη Θεσσαλονίκης. Η ARIS SANTA FE ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2008 (σ.σ. ένα μήνα μετά την άφιξη του Αμορόζο στον Αρη!) αφού ορισμένοι από τους ιδρυτές εντυπωσιάστηκαν από το αστρονομικό και εντυπωσιακό καλωσόρισμα των φιλάθλων στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Αμορόζο», αναφέρουν οι ιδρυτές της βραζιλιάνικης ομάδας ως διευκρίνηση για το πώς «γεννήθηκε» η ιδέα τους.

 

Δείτε φωτογραφίες της ομάδας από την επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ΕΔΩ

X