ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Tι απάντησε o Κασδοβασίλης για την αποπομπή του από τη Δόξα

Tι απάντησε o Κασδοβασίλης για την αποπομπή του από τη Δόξα

O απερχόμενος γενικός αρχηγός των «μαυραετών» σχολίασε την απόφαση της απομάκρυνσής του από την ομάδα

Η επιστροφή στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές του Πάσχα έφερε πολλές και αναμενόμενες για πολλούς διοικητικές ανακατατάξεις στη Δόξα Δράμας, αφού ο Γιάννης Μπύρος πήρε «σκούπα» και ξεκίνησε τις εκκαθαρίσεις.

 

Πρώτος στη σχετική λίστα ήταν ο Αντώνης Κασδοβασίλης, ο οποίος, επί της ουσίας, πλήρωσε το «μάρμαρο» για τη γκάφα με τη χρησιμοποίηση των έξι ξένων στον αγώνα με τον Αρη. Ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών» ήταν χολωμένος με τον πρώην, πλέον, γενικό αρχηγό της ομάδας, στον οποίο αποδίδει την ευθύνη της γκάφας. «Σέβομαι τις αποφάσεις του Γιάννη Μπύρου, προέχει να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα ήταν το σχόλιο του Αντώνη Κασδοβασίλη», μιλώντας στη «Μetrosport».

 

Οσο για τον αντικαταστάτη του, οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν τον Ανδρέα Οταπασίδη να αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο. Παράλληλα, εξελίξεις υπήρξαν και με τον Νίκο Ιωσηφίδη, ο οποίος δεν συνεχίζει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα Δράμας, παραμένει στην ΠΑΕ από διοικητικό πόστο. Ετσι κι αλλιώς, πάντως, ο Νίκος Ιωσηφίδης κατείχε από το ξεκίνημα της σεζόν τη θέση του αντιπροέδρου στη δραμινή ΠΑΕ.

X