ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οργανωμένοι Παναιτωλικού: «Ελάχιστος ο Πασχαλάκης»

Οργανωμένοι Παναιτωλικού: «Ελάχιστος ο Πασχαλάκης»

Την δική της απάντηση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ έδωσαν οι «Warriors - Θύρα 6».

Επίθεση στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού με αφορμή τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιου

 

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο facebook, οι «Warriors - Θύρα 6» μιλούν για ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο πήρε τη νίκη ο Δικέφαλος, και παίρνουν μέρος  για το επίμαχο πανό που ανήρτησαν στο πέταλο κατά την διάρκεια του αγώνα ενώ τονίζουν και την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση:

 

«Με ανύπαρκτο πέναλτι – ανέκδοτο βγαλμένο απο παράγκα έχασε ο Παναιτωλικός μας. Η ομάδα προσπάθησε αρκετά, έδειξε πάθος, δημιούργησε φάσεις αλλά στο τέλος της αναμέτρησης ο διαιτητής με μια απερίγραπτη απόφαση, έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα. Άσχετα από αυτό, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην ανάγκη για μεταγραφές, αφού από ένα σημείο και μετά οι παίχτες έμοιαζαν πραγματικά σκασμένοι και με τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς που ενδεχομένως υπάρξουν, οι λύσεις όλο και λιγοστεύουν.

 

Μόνο περηφάνια για την γειτονιά μας, για την πόλη μας, για αυτή την ιδέα που ομορφαίνει τις Κυριακές μας. Είμαστε η όαση σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα, δεν θα αλλάξουμε ποτέ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. ενάντια σε όλους, 92 χρόνια γνήσιας ιστορίας.

 

ΥΓ. 1: Oι δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, έπαιξαν για άλλη μια φορά καλά τον ρόλο τους, γενικεύοντας και παρερμηνεύοντας τα πραγματικά γεγονότα, είτε για να πουλήσουν είτε επειδή ο αντιεθνικισμός και ο αντιφασισμός δεν συνάδει με τα σκοτεινά πιστεύω τους.

 

ΥΓ 2: Στον τερματοφύλακα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Λεβαδειακό και την Ηλιούπολη, του προτείνουμε αρχικά, να μάθει να αρθρώνει σωστά μια πρόταση και μετά να μιλήσει για τον κόσμο του Παναιτωλικού. Είναι ελάχιστος».

X