ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Θύρα 13 τα χώνει στη διοίκηση της ΠΑΕ για τη στάση υπέρ Ολυμπιακού!

Η Θύρα 13 τα χώνει στη διοίκηση της ΠΑΕ για τη στάση υπέρ Ολυμπιακού!

Η πρεμούρα της πράσινης ΠΑΕ να... επιτεθεί στον ΠΑΟΚ προκάλεσαν την αντίδραση ακόμα και του πιο δυναμικού κομματιού του κόσμου της

Η Θύρα 13 χωρίς φυσικά να στηρίζει τον ΠΑΟΚ (υπάρχουν και ύβρεις εναντίον του), τα βάζει με τη διοίκηση της ΠΑΕ που φωνάζει για νομιμότητα όταν η ίδια δεν την τηρεί αλλά και για τις ανακοινώσεις της που συμπίπτουν με τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

 

«Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.

 

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εντελώς ανύπαρκτοι για εμάς, τόσο εσείς όσο και οι αντιπολιτευτικές σας απόψεις….. είστε αστείοι όταν στις ανακοινώσεις σας μιλάτε για κανονισμούς και νομιμότητα, την ίδια στιγμή που εσείς αδυνατείτε να είστε νομότυποι στις υποχρεώσεις σας και υποθηκεύετε το ευρωπαϊκό (μήπως και το ελληνικό;;;) μέλλον του Συλλόγου μας…… είστε υποκριτές και βέβηλοι όταν δείχνετε τέτοια πρεμούρα να πάρετε θέση για την ποινή του μΠΑΟΚ- προλαβαίνοντας ακόμα και την παε Θρήνος- ώστε να χαϊδέψετε τα αυτιά του χοντρού φίλου σας και να εξυπηρετήσετε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας…..τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ (και οχι την εταιρεια που γραφετε στις δικες σας ανακοινωσεις), όμως, ξέρετε να τον αφήνετε έρμαιο στο έλεος του κάθε χωριού, στις ορέξεις του κάθε διαιτητάκου, στην χλεύη του κάθε τροφαντού υπεύθυνου επικοινωνίας και της κάθε κλώσσας….. ΩΣ ΕΔΩ….… Διαπράξατε ύβρη κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου, η Νέμεσις είναι μονόδρομος για εμάς.

 

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……. ΧΘΕΣ!!!!!!

 

Υ.Γ.1 ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ είσαι ό,τι πιο περήφανο και Παναθηναϊκό έχει απομείνει

 

Υ.Γ.2 Ιβάν ο γα-βρωμερός, του κώλου ο λαός, πρότυπό σας ο ολυμπιακός…..».

 
X