ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Θετικός ο Αυγενάκης για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Super League 2

Θετικός ο Αυγενάκης για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Super League 2

Ο πρόεδρος της Super League 2 είχε συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού και το θέμα που «καίει» τις ομάδες

Το ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου από την ΕΡΤ ήταν το βασικό στην ατζέντα της συζήτησης που είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε θετικός στα ποδοσφαιρικά συμβόλαια της ΕΡΤ, αλλά τόνισε ότι η αρμοδιότητα ανήκει στους Χρ. Σταϊκούρα - Στ.Πέτσα - Λ.Μενδώνη. Δεσμεύτηκε πως στο επόμενο δεκαήμερο η συμφωνία θα υλοποιηθεί.

Ο πρόεδρος της Super League 2 επεσήμανε ότι η δεύτερη μεγάλη προτεραιότητα είναι τα χειραγωγημένα, ενώ έθεσε και το ζήτημα της ανενεργής ΕΕΑ.

 

Αύριο Τετάρτη στις 14.00 υπάρχει τακτικό δ.σ. της Super League 2 με βασικό ζήτημα την υπογραφή της προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα. 

 

Η ενημέρωση από τη Football League έχει ως εξής:

 

«Με κύριο θέμα τα τηλεοπτικά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας Super League 2 – Football League κυρίου Λεωνίδα Λεουτσάκου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Ο κ. Λεουτσάκος, υπογράμμισε την αναγκαιότητα να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης στο οικονομικό, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Επεσήμανε δε, τα τεράστια έξοδα που έχουν να καλύψουν οι 26 ομάδες, δίνοντας έμφαση στις μετακινήσεις, τα έξοδα διαιτησίας και τη φορολογία.

 

Παράλληλα ζήτησε την άμεση επαναλειτουργία της ΕΕΑ ενώ του κατέθεσε και σχετικό έγγραφο για το θέμα της ανανέωσης της άδειας διεξαγωγής αγώνων των γηπέδων Super League 2 και Football League.

 

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός δήλωσε πως η εισήγησή του για τα τηλεοπτικά είναι θετική αλλά την απόφαση λαμβάνουν οι κ.κ. Σταϊκούρας, Πέτρας και Μενδώνη. Υπογράμμισε ωστόσο, πως το όλο θέμα θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

 

Ο κ. Αυγενάκης τέλος, αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου της Ενωσης να παρευρεθεί στις κληρώσεις των Πρωταθλημάτων SL2 και Football League».

X