ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Θετικό κλίμα, τυπικό ζήτημα η ανανέωση συνεργασίας

Θετικό κλίμα, τυπικό ζήτημα η ανανέωση συνεργασίας

Η επιστροφή Θεοδοσιάδη επικυρώνει ουσιαστικά τη συμφωνία για τη νέα χρονιά στη Βέροια μετά τη φετινή άκρως πετυχημένη πορεία

Μέχρι την Τετάρτη (22/5) αναμένεται να κάνουν προπονήσεις στη Βέροια. Τότε θα οριστικοποιηθεί η άκρως πετυχημένη χρονιά για την ομάδα της Ημαθίας, με φόντο πλέον τη νέα σεζόν.

 

Τί μέλλει γενέσθαι; Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, προπονητής της ομάδας, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο, βρίσκεται στην Ξάνθη για τη δεύτερη φάση του UEFA Pro.

 

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, με την επιστροφή του θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Θεοδοσιάδης και Βέροια, θα συνεχίσουν μαζί. Υπάρχει θετικό κλίμα εκατέρωθεν. Αλλωστε, οι βάσεις έχουν μπει.

 

Μάλιστα, άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν ότι είναι «τυπικό ζήτημα». Οπως είναι λογικό, μένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη και στη συνέχεια να βάλουν μπροστά τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, αφού και πάλι οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί.

 

 

Καθυστερούν στον Αρη Παλαιοχωρίου

 

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα ο Αρης Παλαιοχωρίου, αλλά ούτε φέτος κατάφερε να γευτεί τη χαρά της ανόδου, παρά την προσπάθεια.

 

Τί θα γίνει από εδώ και πέρα; Καταρχάς, στην ομάδα της Χαλκιδικής περιμένουν πλέον τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Ανθρωποι του συλλόγου υποστηρίζουν ότι είναι σημαντικό να αναμένουν τις εξελίξεις για τους ανθρώπους, οι οποίοι θα εκλεγούν, έτσι ώστε να διερευνήσουν τις προθέσεις και να διαφανεί κατά πόσο θα συνεισφέρουν για την προσπάθεια του Παλαιοχωρίου.

 

Ετσι κι αλλιώς τον Ιούνιο αναμένονται οι όποιες αποφάσεις για τον σύλλογο. «Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δημιουργείται το παζλ για τη νέα σεζόν», λένε στην ομάδα της Χαλκιδικής.

X