ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΘΕΜΑ: Το κοπέλι τα έκανε 100

ΘΕΜΑ: Το κοπέλι τα έκανε 100

Ο Αντώνης Κόνιαρης έφτασε τα 100 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις.

 Το χθεσινό παιχνίδι στη Βενετία είχε ξεχωριστή σημασία για τον Αντώνη Κόνιαρη. Ο 21χρονος γκαρντ έφτασε τα 100 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Πρόκειται για μία διαδρομή που άρχισε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Basket League του 2013-14, στις 12 Οκτωβρίου 2013 όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε και νίκησε τον Κολοσσό με 88-81. Περιορίστηκε σε 31΄΄ παρουσίας στο παρκέ όμως ήταν μόλις 16 χρόνων και 12 ημερών. Μετά από μία μόνο σεζόν στο “παλατάκι” βρέθηκε για μια διετία στον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2016. Στη διάρκεια του καλοκαιριού υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως το 2020 οπότε θα συμπληρώσει μια 5ετία στα ασπρόμαυρα.

 

Ο Κόνιαρης έφτασε τις 100 επίσημες εμφανίσεις με τον Δικέφαλο, μετρώντας 65 παιχνίδια Πρωταθλήματος, 33 στην Ευρώπη και δύο στο Κύπελλο Ελλάδας. Είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα, κερδισμένα «στοιχήματα» του ΠΑΟΚ και μάλιστα εις διπλούν γιατί στον νεαρό Χανιώτη είχε ποντάρει όταν ήταν μικρό παιδί, φέρνοντας το από την Κρήτη και βέβαια μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για περισσότερες από 400 μέρες εκτός παρκέ. Η επέκταση του συμβολαίου του –με αυξημένες βέβαια απολαβές- είναι απλά η αναγνώριση αυτής της υποστήριξης και επένδυσης από τον ίδιο τον Κόνιαρη που στη διάρκεια της περσινής σεζόν, μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο, άνοιξε και την πόρτα της Εθνικής.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (10/10)

X