ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΘΕΜΑ: Τα μάτια σας 14 για νέα νίκη προς τον τίτλο

ΘΕΜΑ: Τα μάτια σας 14 για νέα νίκη προς τον τίτλο

Στον Πειραιά ονειρεύονται… στραβοπατήματα του ΠΑΟΚ, παρά τις διαφορετικές δηλώσεις στελεχών και παικτών του

 

Ενα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια που κάνει για να “κλειδώσει” μαθηματικά το Πρωτάθλημα, αυτή την φορά στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

 

Ο Δικέφαλος κάλλιστα μπορεί να πετύχει την 22η νίκη του στο Πρωτάθλημα, σε σύνολο 25 αγώνων και να ξεπεράσει με επιτυχία, το πιο δύσκολο εμπόδιο που έχει μπροστά του, έως το τέλος της σεζόν. Η αλήθεια είναι, πως και σε αυτό το παιχνίδι, απαιτείται μεγάλη προσοχή από όλους τους πρωταγωνιστές. Κανένας εφησυχασμός, που προέρχεται από την διαφορά των +7 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό, δεν πρέπει να επηρεάσει τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου. Τα μάτια σας πρέπει να είναι ... 14 και σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά μετά τους ορισμούς μή διεθνών διαιτητών, που προκαλούν πολλά ερωτηματικά.


Ο Λουτσέσκου μίλησε χθες στους παίκτες του, κυρίως για θέματα τακτικής, όμως περνά και το μήνυμα της εγρήγορσης στους παίκτες του.
Βλέπετε, στον Πειραιά, παρά τις… διαφορετικές δηλώσεις που κάνουν παίκτες και στελέχη του Ολυμπιακού, δεν κρύβουν, οφ δι ρέκορντ, πως περιμένουν το οποιοδήποτε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να το αξιοποιήσουν. Ονειρεύονται απώλειες για τον ΠΑΟΚ στο κάτω λιμάνι, όμως αυτή η επιθυμία τους δεν πρόκειται επ’ ουδενή να γίνει πραγματικότητα, αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί όπως πρέπει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

 

Ο Λουτσέσκου ζητά από τους παίκτες του να έχουν την κατοχή της μπάλας, να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν προβλήματα στην εστία του Πασχαλάκη, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα και παράλληλα να επιτεθούν σωστά, για να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα κάνουν και να τις μετατρέψουν σε γκολ. Το μεθαυριανό παιχνίδι, αναμφίβολα, είναι το πιο δύσκολο, από τα έξι συνολικά που καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Με νίκη στο Αγρίνιο, καθώς αυτός είναι ο βασικός στόχος, ο Δικέφαλος θα κάνει ένα ακόμη καθοριστικότατο βήμα για να έρθει το Πρωτάθλημα στον Πύργο τον Λευκό.


Η διαφορά που χωρίζει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, από τον δεύτερο Ολυμπιακό πρέπει να διατηρηθεί μίνιμουμ στους +7 βαθμούς και για επικοινωνιακούς λόγους. Ακόμη και να αυξηθεί, εάν είναι δυνατόν.

 

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και τα έξι παιχνίδια έως το τέλος και παράλληλα να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για να διευρυνθεί η διαφορά. Οι παίκτες δείχνουν παθιασμένοι και θέλουν να ολοκληρώσουν την επιτυχημένη πορεία τους έως το τέλος.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/3)

X