ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΘΕΜΑ: Η… μεγάλη εβδομάδα του ΠΑΟΚ

ΘΕΜΑ: Η… μεγάλη εβδομάδα του ΠΑΟΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε όλους τους παίκτες του στην προπόνηση και πλέον μπορεί να καταστρώσει με ασφάλεια τα πλάνα του για το κρισιμότερο επταήμερο

 

 

Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να βάλει ένα τέλος στα χρόνιας της… απόλυτης ξηρασίας και μετά από 20 ολόκληρα χρόνια να φθάσει σε σημείο διεκδίκησης τίτλου. Γι’ αυτόν τον λόγο, η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι ίσως η κρισιμότερη στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

 

Είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος έχει μπροστά του μια χρυσή ευκαιρία, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη, την Κύμη (στη Χαλκίδα) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι στο χέρι του να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις διεκδίκησης τίτλου στον τελικό της διοργάνωσης στις 17 του μήνα και κυρίως να καλλιεργήσει όραμα σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή γι’ αυτόν. Κυρίως όμως να μετουσιώσει μια μεγάλη προσπάθεια η οποία χρονολογείται από το 2010.

 

Σε πρώτη φάση, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του δεν μπορούν να κοιτάξουν πιο πέρα από τον ημιτελικό με την Κύμη. Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί, αλλά και να αποδείξει το οφθαλμοφανές, ότι διαθέτει καλύτερη ομάδα. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, είδε όλους τους παίκτες του στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.

 

Αυτή έγινε στις εγκαταστάσεις της Γεωργικής Σχολής (σ. σ. λόγω των αγώνων Πάλης που γίνονται στο PAOK SPORTS ARENA) όπου ο Αντώνης Κόνιαρης συμμετείχε κανονικά δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, ομοίως και οι Ουίλιαμ Χάτσερ, Βαγγέλης Μαργαρίτης

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/2) 

X