ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Θέλουν να με εκφοβίσουν ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ» (audio)

«Θέλουν να με εκφοβίσουν ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ» (audio)

Πεπεισμένος πως η επίθεση που δέχθηκε σχετίζεται άμεσα με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ δήλωσε ο Παναγιώτης Δημητρίου στο Metropolis 95.5.

Πεπεισμένος πως η επίθεση που δέχθηκε σχετίζεται άμεσα με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το περιστατικό: «Βγήκα από το σπίτι μου να μπω στο αυτοκίνητο προκειμένου να πάω σε ένα ραντεβού και δέχθηκα επίθεση. Από το απέναντι πεζοδρόμιο έπεσε ένας άνθρωπος επάνω μου και μου έριξε 4-5 μπουνιές. Γύρω στις 8.30 συνέβη αυτό».

 

Για το αν συνδέει την επίθεση με τις εξελίξεις στην ΕΠΟ: «1.000.000% το συνδέω. Η αιτία είναι οι εκλογές στην ΕΠΟ. Δεν έχω ούτε μία τοις χιλίοις αμφιβολία. Θέλουν να με εκφοβίσουν και μπορεί να τον πετύχουν τον σκοπό τους. Εγώ προσφέρω 30 χρόνια ανιδιοτελώς στο ποδόσφαιρο. Θα το σκεφτώ πολύ αν αποχωρήσω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Είμαι παράγοντας που μου αρέσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

 

Για το αν επικοινώνησε κάποιος από την ΕΠΟ μαζί του: «Δεν μου τηλεφώνησε ο Γκιρτζίκης. Δεν γνωρίζω αν το έμαθε. Πριν δέκα λεπτά με πήρε ο κ. Μαζαράκης».

 

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Δημητρίου στο Metropolis 95.5:

 

X