ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κούγιας: «Γιατί να μην θέλουμε να φακελώσουμε τους διαιτητές;» (audio)

Κούγιας: «Γιατί να μην θέλουμε να φακελώσουμε τους διαιτητές;» (audio)

Στο Metropolis 95,5, στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τον Δημήτρη Κανελλάκη φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας

Στο Metropolis 95,5, στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τον Δημήτρη Κανελλάκη φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, και μίλησε το θέμα των διαιτητών που προέκυψε μετά την άρση της αποχής των διαιτητών και την πρόθεση να ενημερωθούν για τους νέους διαιτητές και ποιοι ψήφισαν να αρχίσει το πρωτάθλημα.

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 

Για το θέμα των διαιτητών που προέκυψε μετά την άρση της αποχής των διαιτητών: «Θέλουμε να μάθουμε αν υπάρχει συλλογικό όργανο των διαιτητών της Σούπερ Λιγκ, ποιοι είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ποιοι ψήφισαν κατά. Έχουν εμφανιστεί καινούριοι διαιτητές και δεν είχαμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και είναι καλό για την λειτουργία της εταιρείας μας να μάθουμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Στη Λάρισα δεν υπάρχει διοικητικό φρούτο να ασχολείται μόνο με την διαιτησία. Εμείς δικαιούμαστε να μάθουμε πράγματα για τους διαιτητές, είναι υπάλληλοι της ΕΠΟ που τους πληρώνει η Σούπερ Λιγκ».

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

X