ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Θέλουμε έναν καθαρό Ηρακλή χωρίς τα λάθη του παρελθόντος»

«Θέλουμε έναν καθαρό Ηρακλή χωρίς τα λάθη του παρελθόντος»

Για το αύριο του Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Θόδωρος Καράογλου

Ο Θόδωρος Καράογλου πήρε πρωτοβουλία συνάντησης παραγόντων και φίλων του Ηρακλή σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να βρεθεί λύση για τον σύλλογο. Για όσα ειπώθηκαν χθες στο Porto Palace αναφέρθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Παράλληλα, ο κ. Καράογλου αποκάλυψε ότι συστάθηκε επταμελής επιτροπή για τη σωτήρια του Ηρακλή, οι οποίοι και θα επιχειρήσουν να βγάλουν από το αδιέξοδο την ομάδα, με την αναζήτηση ΑΦΜ από άλλον σύλλογο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Είμαστε στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου. Τα πάθη δεν κρύβονται. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι Ηρακλής και παρακολουθώ την ομάδα σε όλα τα τμήματα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο του συλλόγου και όπου πάω με ρωτάνε όλοι τι ξημερώνει με την ομάδα. Αυτό με ανάγκασε να πάρω την πρωτοβουλία και να βρεθούμε με φορείς, φιλάθλους και ανθρώπους της ομάδας να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Ηρακλή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

«Εμείς δεν πρέπει να ξεκόψουμε από τον Τομ Παπαδόπουλο που έκανε πολλά λάθη, αλλά επένδυσε και χρήματα. Συγκροτήσαμε μια επταμελή επιτροπή στην οποία συμμετέχουν δυο εκπρόσωποι του ΓΣ, εκπρόσωποι των βετεράνων, εκπρόσωποι από το ιδρυτικό σωματείο, αλλά και επιχειρηματίες. Να αναφέρουμε δυο μεγάλα ονόματα για την οικογένεια του Ηρακλή τον Χρήστο Αντωνέλη και τον Θάνο Τσουρέκα. Σήμερα θα συγκροτηθούν σε σώμα και θα είναι στα γραφεία του ΓΣ για να κουβεντιάσουν για το αύριο του Ηρακλή. Θα επικοινωνήσουν με τον κ. Παπαδόπουλο και να τον καλέσουν να έρθει στη Θεσσαλονίκη για συναντηθεί με την επιτροπή αυτή. Τα χρέη είναι περίπου 4 εκατ. ευρώ και για εμάς είναι μεγάλο ποσό για να καλυφθεί. Εμείς θα αναζητήσουμε ΑΦΜ απ΄ όλες τις κατηγορίες.

 

Πρέπει εμείς να ξέρουμε αν θέλει ο Τομ να φύγει ή αν θα παραμείνει στον σύλλογο. Εγώ χάρηκα ότι δυο οικονομικοί παράγοντες θα βάλουν το λιθαράκι τους για τον σύλλογο. Εμείς δεν θα αφήσουμε τον Ηρακλή μόνο και θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί λύση και να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθλόντος. Με άλλα όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε ο Τομ και αλλού κατέληξε. Τα χρέη ήταν πολλά και οι υποχρεώσεις πολλές και ο ίδιος σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ο κ. Θεοδωρίδης βοήθησε οικονομικά τον Τομ και τον Ηρακλή. Εμείς θέλουμε έναν καθαρό Ηρακλή. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για τον Ηρακλή. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα είμαστε κοντά και στις άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης».

X