ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Θέλω να παίζω στην Μπάρτσα, όχι να απολαμβάνω βόλτες στην πόλη»

«Θέλω να παίζω στην Μπάρτσα, όχι να απολαμβάνω βόλτες στην πόλη»

Ο Κροάτης μέσος εμφανίζεται πικραμένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Μπαρτσελόνα, αλλά είναι αποφασισμένος να ανατρέψει την κατάσταση

Ο Ιβάν Ράκιτιτς βρέθηκε το καλοκαίρι με το ένα πόδι στην έξοδο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο έμεινε τελικά στους Μπλαουγκράνα, χωρίς πάντως να έχει μέχρι στιγμής τον χρόνο που ο ίδιος επιθυμούσε. Το αντίθετο μάλιστα καθώς έχει πολύ μικρή συμμετοχή στα παιχνίδια της ομάδας.

 

Ο ίδιος μιλώντας σε κροατικό Μέσο δεν έκρυψε την πικρία του για την κατάστασή του στην Μπάρτσα, αλλά πρόσθεσε πως είναι αποφασισμένος για να ανατρέψει τα δεδομένα.

 

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θέλω να παίζω στην Μπαρτσελόνα και όχι απλά να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να προσπαθήσω να αλλάξω την κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια. Έχω συμβόλαιο για δυο χρόνια ακόμα και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το ζεις. Είμαι στον καλύτερο σύλλογο του πλανήτη. Αλλά θέλω να παίζω και όχι μόνο να απολαμβάνω τις βόλτες μου στην πόλη και τη θάλασσα», ανέφερε ο Ράκιτιτς μεταξύ άλλων.

X