ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Θέλει έναν ακόμη σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ

Θέλει έναν ακόμη σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ

Ανάγκη για τον Δικέφαλο η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού

Με δύο βασικούς σέντερ φορ θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας η ομάδα, τους Ακπομ και Σφιντέρσκι και λογικό είναι να αναζητείται και άλλη λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες της. Από την στιγμή που αποφασίστηκε η πώληση του Κουλούρη στην Τουλούζ, τον οποίο βασικά δεν έδειχναν να πιστεύουν στον ΠΑΟΚ, είναι λογικό και αναγκαίο να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός.

 

Βεβαίως στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, από την 1η έως την 12η Ιουλίου, αναμένεται να απουσιάσει (τις πρώτες ημέρες τουλάχιστον) ο Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός συμμετέχει με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 που διεξάγεται στην Ιταλία και από την στιγμή που η Πολωνία προχωράει, καθυστερεί και η επιστροφή του. Είναι απαραίτητο λοιπόν να γίνει κίνηση και για έναν επιθετικό.

 

Ενδεχομένως στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας να προωθηθεί στην επαγγελματική ομάδα ένας από τους επιθετικούς της ομάδας νέων. Με τον Γαϊτανίδη να θεωρείται επικρατέστερος. Σε κάθε περίπτωση η επένδυση σε έναν ακόμη έμπειρο επιθετικό, που θα είναι πίσω από τους Ακπομ και Σφιντέρσκι, αποτελεί θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα και οι επαφές είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

X