ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

The Voice: Δύο αρνήσεις για τη θέση στην κριτική επιτροπή

The Voice: Δύο αρνήσεις για τη θέση στην κριτική επιτροπή

Στον «αέρα» βρίσκεται ο μουσικός διαγωνισμός «The Voice» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αν και μετά τη συμφωνία του καναλιού με τον Acun Ilicali θεωρούταν δεδομένη η μετάδοση, αυτή την στιγμή όλα είναι ρευστά. Όπως αποκάλυψε την Τρίτη το dailymedia.gr κανείς από τους τρεις κριτές που έμειναν μετά την αποχώρηση Μαραβέγια δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα συμμετάσχει στο νέο κύκλο.

 

Σημειώνεται ότι τόσο ο Κωστής Μαραβέγιας όσο και ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσαν μέσω instagram την αποχώρησή τους από το show. Αν και δεν έχει διαρρεύσει ο λόγος της αποχώρησής τους το πιθανότερο σενάριο να είναι οι μειώσεις στο οικονομικό.

 

Ο ΣΚΑΪ έχει επενδύσει σημαντικό ποσό στη μυθοπλασία και δε θέλει υπερβολές στα υπόλοιπα κομμάτια.

 

Από εκεί και πέρα όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στον Πάνο Μουζουράκη έχει δοθεί διορία μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου να απαντήσει. Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη και η σύσκεψη της Acun Medya για να δουν τι θα γίνει με το show.

 

Όπως αποκαλύφθηκε από την ίδια εκπομπή δύο τραγουδιστές έχουν δεχθεί κρούση για την κριτική επιτροπή. Ο Αντώνης Ρέμος αλλά και η Πάολ αποτελούσαν διακαή πόθο της παραγωγής του show μετά την αβεβαιότητα που υπάρχει. Ωστόσο αμφότεροι αρνήθηκαν.

 

Πηγή: dailymedia.gr

X