ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Θαύμα! Η «Νέα Τούμπα» ένωσε όλα τα κόμματα

Θαύμα! Η «Νέα Τούμπα» ένωσε όλα τα κόμματα

Μακάρι τέτοια ομοφωνία και σύμπνοια να υπήρχε στην ταλαίπωρη Ελλάδα σε όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν καθημερινά τον τόπο και τους πολίτες

Παρέλαση στην Τούμπα για τη «Νέα Τούμπα». Μετά τον Πάνο Καμμένο, η Ολγα Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία, βρέθηκε χθες στο γήπεδο και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, για το πλάνο της κατασκευής του νέου.

 

Στις δηλώσεις της, δε, είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Αυτό έλειπε, να πει ότι θα διαφωνήσει και θα αντιδράσει. Με τις μεγάλες ομάδες, που «κουβαλάνε» πολύ λαό, κανένα κόμμα δεν παίζει. 

 

Ο Θανάσης Κατσαρής είπε, από την πλευρά του, ότι σχεδόν όλα τα κόμματα απάντησαν θετικά στην επιστολή που έστειλε πρόσφατα στους αρχηγούς τους ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Από τις απαντήσεις αυτές, αλλά και από τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών των κομμάτων προκύπτει ότι από κανένα δεν υπάρχουν αντιρρήσεις. Να, λοιπόν, που βρέθηκε το ένα και μοναδικό θέμα στην ταλαίπωρη χώρα που λέγεται Ελλάδα για το οποίο συμφωνούν όλα τα κόμματα. Το ένα και μοναδικό θέμα για το οποίο δεν δέχεται επίθεση η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση. Το ένα και μοναδικό θέμα για το οποίο σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος μιλάει μία και μοναδική γλώσσα. Εγινε θαύμα. Ο ΠΑΟΚ τούς ένωσε όλους. Μακάρι να υπήρχε η ίδια σύμπνοια σε όλα τα κρίσιμα εθνικά θέματα, τα οποία μονίμως μετατρέπονται σε αφορμές για έριδες και διαμάχες.

 

Οι δηλώσεις, όμως, του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μας βοήθησε να καταλάβουμε κάτι πολύ σημαντικό. Θα μπορούσε ο Ιβάν Σαββίδης να κατασκευάσει το νέο γήπεδο ακριβώς στον χώρο που καταλαμβάνει το υπάρχον, χωρίς να μπει στη χρονοβόρο διαδικασία να ζητά τη χρήση εκτάσεων στον περιβάλλοντα χώρο. Δεν θα μπορούσε, όμως, να είναι ένα γήπεδο με μεγαλύτερη χωρητικότητα από τη σημερινή. Με την αξιοποίηση της έκτασης των 21 στρεμμάτων, θα δοθεί η δυνατότητα της κατασκευής ενός γηπέδου που θα έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 35.000 θέσεων. Αξιζε, λοιπόν, τον κόπο ο αγώνας για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα της χρήσης αυτής της έκτασης.

 

Το πιστεύω και το λέω εδώ και πολλά χρόνια: Το νέο γήπεδο θα είναι η μεγαλύτερη ευεργεσία. Θα είναι η πιο σημαντική προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Θα έχει μεγαλύτερη σημασία και μεγαλύτερη αξία ακόμη και από την κατάκτηση 20 Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων. Και επειδή ακριβώς θα πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μια ταπεινή συμβουλή: Ολες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες πρέπει πάση θυσία να «τρέξουν» πριν λήξει η προεκλογική περίοδος που διανύουμε.

 

Πρέπει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να μοχθήσουν για να το πετύχουν αυτό. Διότι μετά τις εκλογές πολύ αμφιβάλλω αν θα υπάρχει η ίδια σύμπνοια και η ίδια συναίνεση από όλα τα κόμματα. Το έχουμε δει πολλές φορές το ίδιο αποκρουστικό έργο, που σκηνοθετούν οι κομματικές σκοπιμότητες.

X