ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Θανάσης Κατσαρής κάλεσε συνάντηση για την ΚΑΕ

Ο Θανάσης Κατσαρής κάλεσε συνάντηση για την ΚΑΕ

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ μιλώντας στη γενική συνέλευση αναφέρθηκε στα προβλήματα του μπάσκετ

Ο Θανάσης Κατσαρής κατά την ομιλία του στη γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ του συλλόγου και κάλεσε να γίνει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

 

«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλους. Τα μηνύματα που δέχομαι και τις προτροπές “κάντε κάτι για το μπάσκετ”, αν μπορούσα να το έκανα θα το έκανα και με το παραπάνω. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Όλοι μάθατε ότι κάτι κινείται. Ενώ μέχρι πριν από 15 μέρες δεν υπήρχε κανείς, βρέθηκε κάποιος άνθρωπος για τον οποίο δεν έχω άποψη. Βρέθηκα μαζί του, ζήτησε κάποια στοιχεία και περιμένουμε

 

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυ΄το το θέμα όλοι μαζί, να κάνουμε ίσως αυτό που κάναμε στο παρελθόν για να βοηθήσουμε. Εύχομαι να ευοδωθεί η προσπάθεια αλλά αν δεν συμβεί αυτό και επειδή οι χρόνοι τρέχουν, πρέπει άμεσα ακόμη και την επόμενη εβδομάδα να γίνει συνάντηση επώνυμων παραγόντων για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε το θέμα του μπάσκετ που με ενδιαφέρει πολύ. Για πολλά χρόνια ήμουν κοντά στο τμήμα και πρέπει να κάνουμε αυτή τη συνάντηση άμεσα για να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε».

X