ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Θα τιμήσουμε τον Ολλανδό στο Γεντί Κουλέ, στο Ηράκλειο η Εθνική»

«Θα τιμήσουμε τον Ολλανδό στο Γεντί Κουλέ, στο Ηράκλειο η Εθνική»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Πουρσανίδης

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Πουρσανίδης και μίλησε για το παιχνίδι προς τιμήν του κ.Γκέραρντ, τον αποκλεισμό της Εθνικής αλλά και την έδρα που θα έχει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το παιχνίδι προς τιμήν του κ.Γκέραρντ: «Θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ. Θα έρθουν ποδοσφαιριστές που δούλεψαν με τον κ.Γκέραρντ την 15ετία που ήταν στον ΟΦΗ. Το παιχνίδι θα γίνει μεταξύ των παιδιών του κ.Γκέραρντ και φίλων του. Θα βρίσκονται πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Καραγκούνης, ο Γιαννακόπουλος, ο Τσιάρτας, ο Κωφίδης, ο Σαραβάκος κ.α. Πάνω από 80 ποδοσφαιριστές θα βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο για να τιμήσουμε τον Ολλανδό. Ολοι θα βρεθούμε στο Ηράκλειο μια μέρα πριν, θα κάνουμε προπόνηση στο Γεντί Κουλέ, θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και θα θυμηθούμε όσα έγιναν πριν πολλά χρόνια. Υπάρχει τεράστια κινητοποίηση στο Ηράκλειο, υπάρχει εισιτήριο ενός ευρώ ενδεικτικό γιατί δεν υπήρχε θα προέκυπτε θέμα ασφαλείας».

 

Για τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Κροατία: «Είμαι περήφανος γιατί είδαμε ξανά γιατί από μια κοιλιά, την ομάδα να ξαναδένει, να είναι ανταγωνιστική. Μεγάλη νίκη ήταν ότι ξαναγίναμε ομάδα. Δικαιούνται και αυτά τα παιδιά μια κακή μέρα, έχουν μέλλον και μπορούν να μας προσφέρουν συγκινήσεις».

 

Για την έδρα της Εθνικής: «Πρέπει να βρεθεί μια έδρα που να εξυπηρετεί πάρα πολλά πράγματα. Να είναι ένα σημείο που να λατρεύεται η Εθνική μας και να συρρέει ο κόσμος. Το Ηράκλειο είναι φιλόξενη πόλη και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φιλοξενήσει την Εθνική. Πρέπει να υπάρχουν ποδοσφαιρικά γήπεδα, ακόμη και το Καυτανζόγλειο είναι καλή λύση».

X