ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Βλέπω πρόοδο στην ομάδα, σκεφτείτε πώς ήμασταν πριν δέκα μέρες»

«Βλέπω πρόοδο στην ομάδα, σκεφτείτε πώς ήμασταν πριν δέκα μέρες»

Ο απολογισμός του Σάββα Παντελίδη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στην Ολλανδία

«Τα παιδιά θα πρέπει να συνηθίζουν να παίζουν πάνω από 60 λεπτά», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με την Αϊντχόφεν, ο Σάββας Παντελίδης. 

 

Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη, αναφέρθηκε και στην έλευση του Ντάνιελ Σούντγκρεν, τονίζοντας ότι ο Σουηδός θα δώσει λύσεις στην ομάδα. 

 

«Αν το ζητούμενο σε μια προετοιμασία είναι να έχει η ομάδα πρόοδο, αυτό συνέβη. Μέχρι το 50’ η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη μέσα στο γήπεδο και αν έχει σημασία το σκορ, μέχρι εκείνο το σημείο εμείς θα ήμασταν που θα πρέπει να προηγούμασταν. Βλέπω μια πρόοδο στην ομάδα, η οποία την τελευταία βδομάδα είναι πιο γρήγορη. Ασφαλώς και θέλουμε ακόμα δουλειά, αλλά φανταστείτε πως ήταν η ομάδα πριν από 10 μέρες και πως ήταν σήμερα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

«Θα πρέπει να υπάρχει ομοιογένεια και τα παιδιά να συνηθίζουν να παίζουν πάνω 60 λεπτά, καθώς πλησιάζει ο αγώνας με την ΑΕ Λεμεσού. Θα πρέπει να φορτώνουν από εδώ και πέρα. Κρατάω τη σοβαρότητα και την προσπάθεια των παιδιών στην Ολλανδία. Θετικό βγαίνει το πρόσημο. Όμως είχαμε μεγάλη ταλαιπωρία με τις αποστάσεις στα γήπεδα των τριών φιλικών αναμετρήσεων. Δεν υπάρχει προπονητής που να έχει 30 παίκτες και να ζητάει 35».

 

Για την έλευση του Ντάνιελ Σούντγκρεν: «Ένα παιδί που θα μας βοηθήσει πολύ, τον περιμένουμε και εύχομαι όλα να είναι καλά».

 

 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δεληζήσης είπε:  Δείξαμε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, κόντρα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Υπάρχει βελτίωση και θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Έγινε καλή δουλειά. Δεν στεκόμαστε στα αποτελέσματα, κοιτάμε να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι εκεί που πρέπει. Κανένας δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο νωρίς στο 100%. Ούτε εμείς ούτε η ΑΕΛ. Θα παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Είναι μονόδρομος η πρόκριση. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θέλουμε την πρόκριση και για το οικονομικό όφελος που θα έχει η ομάδα».

 

Για τη δική του κατάσταση:

«Όταν είμαι έτοιμος θα το δείτε και στο χορτάρι».

X