ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Θα πάρουμε το Πρωτάθλημα με 2-3 πινελιές»

«Θα πάρουμε το Πρωτάθλημα με 2-3 πινελιές»

Το σύνθημα για τη νέα σεζόν έδωσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Στον ετήσιο χορό του συνδέσμου της Θύρας 7 στη Νέα Υόρκη έδωσε το «παρών» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος μίλησε για τη σεζόν που τελείωσε, αλλά και αυτήν που έρχεται, τονίζοντας ότι: «Με 2-3 πινελιές θα πάρουμε το Πρωτάθλημα».

 

«Είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, με τους φίλους του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι απόψε βλέπουν στο πρόσωπό μου ολόκληρη την ομάδα, γιατί έχουν τεράστια αγάπη για τον Ολυμπιακό. Η εκδήλωση είναι πραγματικά πολύ όμορφη και «ερυθρόλευκη. Εκπροσωπώ την ομάδα και η αγάπη που δείχνουν είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που μου ζητάει ο κόσμος, είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα, τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε.Το ότι δεν πήραμε κάποιον τίτλο κάνει τη χρονιά λίγο περίεργη. Από την άλλη, είμαστε σε διαδικασία χτισίματος μίας ομάδας, οπότε τη νέα σεζόν πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Με 2-3 πινελιές ακόμα θα έχουμε την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα», τόνισε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.

 

Σε ερώτηση που του έγινε για τους ομογενείς φίλους του Ολυμπιακού ανέφερε: «Να είναι πάντα υγιείς, να είναι κοντά στην ομάδα όπως το κάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την εκδήλωση».

X