ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής για τον ΠΑΟΚ του Τσάμπιονς Λιγκ

Τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής για τον ΠΑΟΚ του Τσάμπιονς Λιγκ

Λουτσέσκου και Μπράνκο συζήτησαν αναλυτικά για το μεταγραφικό πλάνο πριν αναχωρήσει ο Ρουμάνος για την πατρίδα του

Συζητούσαν για αρκετές ώρες τις προηγούμενες ημέρες οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Μάριο Μπράνκο, πριν ταξιδέψει ο Ρουμάνος τεχνικός με προορισμό την πατρίδα του (έφθασε χθες το απόγευμα) για την διαμόρφωση του νέου ρόστερ και την ενίσχυση της ομάδας εν όψει του Champions League.


Πρόθεσή των επιτελών του Δικεφάλου με την υψηλή εποπτεία του Ιβάν Σαββίδη, είναι να κλείσουν ένα προς ένα τα εσωτερικά θέματα που αφορούν την ομάδα και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις κινήσεις για την ενίσχυσή της. Σε πρώτη προτεραιότητα, όπως αναφέρουμε τις τελευταίες ημέρες είναι η συμφωνία με τον Βαρέλα, η ανανέωση του συμβολαίου με τον Σάκχοφ, η επιστροφή του Λάμπρου και το νέο συμβόλαιο με τον παίκτη.

 

Οι τέσσερις άσοι

 

Στις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, οι βασικές παράμετροι είναι οι εξής: Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση τεσσάρων τουλάχιστον παικτών. Σε πρώτη φάση θα επιδιώξει την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού μέσου και ενός αριστερού εξτρέμ. Και οι τέσσερις παίκτες που θα αποκτηθούν (ήδη έχουν καταρτιστεί οι λίστες με τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται σε περίοπτη θέση) θα είναι επιπέδου Champions League και ηλικιακά θα κινούνται από τα 24 έως τα 27 έτη.

 

Η βασική επιδίωξη είναι οι παίκτες που θα έρθουν να μπορέσουν να βοηθήσουν με το «καλημέρα» και παράλληλα να έχουν υψηλή μεταπωλητική αξία, καθώς οι ρήτρες στα συμβόλαια που θα υπογράψουν θα είναι υψηλές, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες – πρώτης γραμμής που ανήκουν στον ΠΑΟΚ αυτή την χρονική περίοδο.

 


Έγιναν διεξοδικές συζητήσεις ανάμεσα στους Λουτσέσκου και Μπράνκο για τα καυτά μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ, καθώς ο βασικός στόχος είναι να επιτευχθεί συμφωνία με τους παίκτες που θα «προκριθούν», το συντομότερο δυνατό. Είναι φανερό πως μόλις αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, πρέπει το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο σε ποσοστό 90% και να απομένει μία τελική κίνηση, ανάλογα με τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν. Είναι σαφές και ξεκάθαρο το πλάνο που έχουν καταστρώσει οι επιτελείς του ΠΑΟΚ και πάνω σε αυτό θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Ηδη έχει γίνει προεργασία με κάποιους παίκτες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους την προηγούμενη περίοδο. Η ουσία είναι πως στην Τούμπα θέλουν να κλείσουν τα «καυτά» θέματα της μεταγραφικής ενίσχυσης το συντομότερο δυνατό για να δουλέψει από τον Ιούλιο η ομάδα στην βάση της πρόκρισης του Champions League.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/5)

X