ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Τεράστια θέληση για τους ομίλους!»

«Τεράστια θέληση για τους ομίλους!»

Τη δίψα που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανέδειξε ο Μαουρίσιο με δηλώσεις του σε ρωσικά μέσα.

Δηλώσεις του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο φιλοξενούν ρωσικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή τις επικείμενες διπλές αναμετρήσεις του Δικεφάλου απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας.

 

Παλιός γνώριμος των Ρώσων, άλλωστε, αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Ρωσία, ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί ξεχωριστό πρόσωπο γι' αυτούς ενόψει των διπλών αναμετρήσεων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σπαρτάκ και η γνώμη του μετράει.

 

«Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια θέληση να βρεθεί στους ομίλους, ειδικά τώρα που η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τα πάντα στον ΠΑΟΚ κρατούν από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός για τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος μετράει έξι χρόνια παρουσίας στο τιμόνι της ομάδας. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι έχει έρθει η στιγμή του κλαμπ. Είμαστε δυο βήματα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε, μεταξύ άλλων, ο Μαουρίσιο.

 

Μάλιστα, όταν του επισημάνθηκε πως έχει βρει πολλές φορές δίχτυα κόντρα στη Σπαρτάκ απάντησε: «Ελπίζω ότι δεν θα είναι τα τελευταία».

X