ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τεράστια η προσφορά του Σάββα Κουγιουμτζίδη στα γήπεδα

Τεράστια η προσφορά του Σάββα Κουγιουμτζίδη στα γήπεδα

Σε ηλικία 47 ο Σάββας Κουγιουμτζίδης κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αγωνιζόμενος μάλιστα και στο παιχνίδι του Σαββάτου της Δόξας με τον Αστέρα

Η Δόξα Ελπίδας Ευόσμου ευχαριστεί τον Σάββα Κουγιουμτζίδη για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

 

Με επιστολή τους φίλοι της ομάδας αναφέρουν: "Φίλε, κολλητέ, αδελφέ Σάββα, Σαββούλη

Σίγουρα δεν θα υπάρξουν δάκρυα, όμως υπάρχει μια συγκίνηση τώρα που σε βλέπουμε να παίζεις το τελευταίο παιχνίδι της επίσημης ποδοσφαιρικής σου καριέρας.

35 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θεόρατε Σαββούλη και αποφάσισες τελικά να σταματήσεις.

Θέλουμε να σου πούμε ευχαριστώ και λυπούμαστε που δεν θα υπάρξει ποτέ μία εκδήλωση αντάξια της προσφοράς σου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Δεν πειράζει όμως (αν και ….πειράζει είναι αλήθεια) θα έχεις πάντα ένα μεγάλο μέρος στην καρδιά μας γιατί σε γνωρίσαμε από τότε που ξεκίνησες να παίζεις στον Μακεδόνα Εύοσμου πριν 35 τόσα χρόνια , συνέχισες σε πάρα πολλές ομάδες από Β Εθνική μέχρι Β΄ Ερασιτεχνική (Απόλλων Καλαμαριάς, Λύκοι, στο  Αρδαμέρι, στο Πλαγιάρι, στο Κιλκίς, στην Νεάπολη και τα τελευταία χρόνια στην γειτονιάς σου στην Ελπίδα.

Σε θυμόμαστε να δουλεύεις το πρωί στην οικοδομή με τον κυρ  Τάσο και το απόγευμα να τρέχεις στο κάθε …Πλαγιάρι (100 και χιλιόμετρα κάθε ημέρα) με το παπάκι με κρύο με ζέστη και χιόνια.

Σε θυμόμαστε να θυμώνεις όταν δεν έπαιζες βασικός, ακόμη και τώρα στα τελειώματα σου ή  να απολογείσαι για ένα ΄΄ σίγουρο ΄΄  γκολ που έχασες. Εσύ που την υποψία φάσης την έκανες αιτία χαράς για τους φίλους της ομάδας τα χρώματα της οποία υποστήριζες.

Επίσης σε θυμόμαστε να παίζεις και δεξί μπακ και αριστερό εξτρεμ και τερματοφύλακας και βοηθός ιατρού …….αυτά και πόσα άλλα θυμόμαστε για σένα……

Σε θυμόμαστε να σπάζεις πόδια , να ανοίγεις κεφάλι και πόσους άλλους τραυματισμούς αλλά να είσαι εκεί δίπλα στην κάθε ομάδα σου,  να τα δίνεις όλα τιμώντας την φανέλα που φοράς και να γίνεσαι πάντα το σημείο αναφοράς για συμπαίκτες αντιπάλους φιλάθλους και διαιτητές.

Γνωρίζουμε επίσης πόσες θυσίες έκανες για να παίξει το παιχνίδι που αγαπάς και τις χαμένες οικογενειακές στιγμές. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και μαγκιά σου.

Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, σε ευχαριστούμε που είδαμε τόσα χρόνια τόσο  τις ικανότητες σου όσο και το ήθος σου.

Ως εδώ λοιπόν τεράστιε  Σαββούλη έμαθες πολλά μέσα από το ποδόσφαιρο γνώρισες φίλους , έμαθες την πειθαρχία , τον σεβασμό τώρα δίπλωσε την φανέλα σου και δώσε στα μικρά παιδιά τις γνώσεις σου , ώστε να προσπαθήσουν να γίνουν εφάμιλλα σου…..

Και να θυμάσαι ότι ο κυρ. Μπάμπης θα σε καμαρώνει από εκεί ψηλά

Σε ευχαριστούμε, να σαι καλά. Οι φίλοι σου"

 

 

 

X