ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Τεράστια ποιότητα, οικείο περιβάλλον»

«Τεράστια ποιότητα, οικείο περιβάλλον»

Ο νέος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργος Τσουκαλίδης μίλησε στη «Metrosport» για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα είχε ο νέος προπονητής της ομάδας του Ευόσμου, Γιώργος Τσουκαλίδης.

 

Ο 44χρονος παρουσιάστηκε χθες στους ποδοσφαιριστές και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του στο «Δημήτρης Κοντικάκης». Ο νέος προπονητής του Αγροτικού μίλησε στη «Μetrosport» για τη νέα σελίδα της καριέρας του και τόνισε: «Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τον Κεραυνό Κολχικού που αναγνώρισε τη θέλησή μου να επιστρέψω στον Αγροτικό Αστέρα. Είναι μια νέα σελίδα στην προπονητική μου ζωή. Πέρασα από την ομάδα ως ποδοσφαιριστής, αλλά και από τη β’ ομάδα. Όλα είναι οικεία για μένα, οι φιλοδοξίες είναι τεράστιες και συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Υπάρχει τεράστια ποιότητα στον Αγροτικό και μέσα από αυτή θα δουλέψουμε για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Στα αγωνιστικά, ο Ντόσης προπονήθηκε κανονικά και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την ΑΠΕΛ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν εκ νέου οι Καραντασιάδης, Μπάρμπας.

X