ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απότομη προσγείωση: Τέλος ο Οφρυδόπουλος από τη Δόξα Δράμας!

Απότομη προσγείωση: Τέλος ο Οφρυδόπουλος από τη Δόξα Δράμας!

Απίστευτο, αλλά αποτελεί πέρα για πέρα γεγονός η πρόωρη αποχώρηση του πρώην πλέον τεχνικού των μαυραετών

Ρήγμα στο καράβι, ανατροπή και πάλι στο... ψάξιμο. Η Δόξα Δράμας επισημοποίησε σήμερα νωρίς το απόγευμα τη λύση συνεργασίας με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος νωρίτερα είχε υποβάλει την παραίτησή του!

 

Οι «μαυραετοί» την έκαναν αποδεκτή και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια, με την αναζήτηση για νέο προπονητή να ξεκινά λίγο καιρό πριν από την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2.

 

Γιατί όμως αποχώρησε; Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ικανοποιήθηκαν οι επισημάνσεις και οι προτάσεις του για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ως προπονητής είχε ορισμένα δεδομένα και στάνταρ. Συν τοις άλλοις, η ενίσχυση δεν ήρθε, με συνέπεια να παρθεί η απόφαση να παραιτηθεί. Αναμφίβολα, η παραίτηση του προσγειώνει απότομα τον Γιάννη Μπύρο στα απαιτούμενα της κατηγορίας. Ο προβληματισμός και η απογοήτευση κορυφώνονται μετά και από τη σημερινή εξέλιξη.

 

"Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι σήμερα λάβαμε την παραίτηση του προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλου και των συνεργατών του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

 

Με αυτή την ανακοίνωση η ΠΑΕ επισημοποίησε την απόφασή της να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του πρώην πλέον προπονητή. Απίστευτο, αλλά αληθινό...

X