ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τέλος εποχής για Καλαποτλή

Τέλος εποχής για Καλαποτλή

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος Γιώργος Καλαποτλής, αλλά και ο αδελφός του Νίκος, αποχώρησαν από την ομάδα των Σερρών

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί και επισήμως την αποχώρηση του προέδρου του Εθνικού Γαζώρου Γιώργου Καλαποτλή, καθώς και του αδερφού του Νίκου τόσο από την μετοχική σύνθεση όσο και από το δ.σ. της ομάδας, εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος της σερραϊκής ΠΑΕ, Χρήστος Μέγκλας.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Μετά τις Εκτακτες Γενικες Συνέλευσεις των Μετόχων στις (21/07/2014 και 01/08/2014) της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ σας ενημερώνουμε ότι αποχώρησαν από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας οι Γιώργος και Νίκος Καλαποτλής. Επίσης, αποχώρησε από την Προεδρία και το Διοικητικό Συμβούλιο ο κος Γιώργος Καλαποτλής, τον οποίο και ευχαριστούμε για τις προσπάθειές του.


Για τις νέες Διοίκησεις, Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, τις διοικητικές αλλαγές, το νέο πλάνο της Εταιρείας και τη συνέχιση της προσπάθειας για την προώθηση του αθλητισμού του Νομού Σερρών, καθώς και για τη νέα οργανωτική δομή για ορθότερη λειτουργία της ομάδας θα ενημερωθούν οι φίλοι μας σε λίγες ημέρες, ύστερα από την ολοκλήρωση των διοικητικών διαδικασιών στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

 


Αφου υπεβλήθη ολοκληρωμένος φάκελος της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα χορηγηθηκε πιστοποιητικο συμμετοχης για το 2014-2015.

 


Η ομάδα ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ με φιλόδοξους στόχους συμμετέχει στο δύσκολο πρωτάθλημα, όπου ιστορικές ομάδες αγωνίζονται και επιδιώκει τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους με πίστη στα ποδοσφαιρικά όνειρα που έχει ο Νομός Σερρών.

 

 

 

Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας».

X