ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τελική ευθεία ενόψει πρεμιέρας στον Ηρακλή

Τελική ευθεία ενόψει πρεμιέρας στον Ηρακλή

Ο Ημίθεος μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, στη φάση της αγωνιστικής ετοιμότητάς του για τη νέα σεζόν

 

Επίσημα ακόμη δεν έχει προκύψει αλλαγή στη σέντρα του Πρωταθλήματος. Όλες οι πληροφορίες ωστόσο συγκλίνουν στην οριστικοποίηση της πρεμιέρας για την 21η Οκτωβρίου.

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Ηρακλής μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, στη φάση της αγωνιστικής ετοιμότητάς του για τη νέα σεζόν. Ουσιαστικά οι αγώνες του Κυπέλλου αποτέλεσαν αναμετρήσεις που εντάχθηκαν σ' αυτή τη λογική, αν και το θετικό αποτέλεσμα ήταν απαραίτητο. Οι προπονήσεις της ομάδας πλέον αποκτούν τη φιλοσοφία αυτή, του φρεσκαρίσματος της ομάδας. Να μπει δηλαδή στη διαδικασία να αυξάνει τα καλά χρονικά διαστήματά της στη διάρκεια του 90λεπτου και να πολλαπλασιάσει τις συνεργασίες σ' αυτό. Μετά το χθεσινό ρεπό, η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία με το πρόγραμμα των προπονήσεων σε Σουρωτή και βοηθητικό του Καυτανζογλείου, να βάζουν την ομάδα σε ρυθμό Πρωταθλήματος. Ακόμη και το φιλικό του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα έχει αυτή την οπτική από πλευράς Ηρακλή. Θα αποτελέσει τρόπον τινά αγώνα Πρωταθλήματος. Για τους «κυανόλευκους» θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι φέτος στο Καυτανζόγλειο, μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη που επίσης θα τους βρει στην έδρα τους να υποδέχονται τον Ηρόδοτο.

 

Στη διάρκεια της εβδομάδας σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σταδιακά αναμένεται να περάσουν οι Πέτρος Κανακούδης, Δημήτρης Κουτρομάνος και Εμάνουελ Περόνε. Οι δύο ακραίοι μπακ του Ηρακλή που αποκόμισαν μικροπροβλήματα από το παιχνίδι Κυπέλλου στη Νάξο, όπως και ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το φιλικό του Σαββάτου.

X