ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι τελευταίες προσπάθειες του Μπύρου, οι Ισπανοί και ο Ερασιτέχνης

Οι τελευταίες προσπάθειες του Μπύρου, οι Ισπανοί και ο Ερασιτέχνης

Στην τελική ευθεία οι εξελίξεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Δόξα Δράμας

Ο Γιάννης Μπύρος κάνει την ύστατη προσπάθεια για να απεμπλακεί από την ΠΑΕ και εντείνει τις επαφές και τις ενέργειές του για τη μεταβίβαση των μετοχών. Εξάλλου, όλα στη Δόξα κινούνται γύρω από τις αποφάσεις του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών» είχε και νέα κουβέντα.

 

Αλλωστε, είχε καταγραφεί από τις προηγούμενες ακόμη μέρες ότι θα συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομάδα από την Ισπανία, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Division και στο παρελθόν έχει παίξει στη La Liga. Η συνάντηση όντως έγινε, αφού εκπρόσωπός της είχε απευθείας τετ α τετ με τον Μπύρο.

 

 

Η προϋπόθεση

 

 

Η πρόταση της ισπανικής πλευράς είναι να φέρει ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και να αγωνιστούν στη Δόξα ως δανεικοί και μάλιστα πληρωμένοι από τους ίδιους.

 

Προϋπόθεση της συνεργασίας, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα γίνονται γνωστά, είναι να παραμείνει ενεργός στα κοινά της Δόξας ο Γιάννης Μπύρος. Κάτι που για την ώρα τουλάχιστον δεν βρίσκει σύμφωνο τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

 

Ο ίδιος επιμένει για αποχώρηση και επιχειρεί να προχωρήσει τις διαδικασίες για να αποχωρήσει. Θα πρέπει να καταγραφεί, ότι αυτή είναι η τέταρτη σοβαρή συζήτηση, με αφορμή την επόμενη μέρα της ΠΑΕ, με τις τρεις προηγούμενες να μην έχουν στεφθεί από επιτυχία.

 

Αν δεν προχωρήσει η όλη διαδικασία; Τότε θα παραδώσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη για να προχωρήσει αυτός τις εξελίξεις και να επιλέξει τη διάδοχη κατάσταση.

 

Από τις 22/5 είχε καταγραφεί η πρόθεσή του. Για την ώρα; Ολα στον… αέρα. Προγραμματισμός δεν μπορεί να γίνει για το αγωνιστικό.

 

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X