ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι τελευταίες αγγαρείες

Οι τελευταίες αγγαρείες

Νίκο μου, εγώ βλέπω και Σαραγόσα

 

Τα φιλικά γενικότερα δεν είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια για στοιχηματισμό. Συνήθως τα αποφεύγω χαρακτηριστικά, καθώς σπάνια έχουν να μας δώσουν κάτι. Οι παίχτες τις περισσότερες φορές είναι χαλαροί και αδιαφορούν. Ενόψει Μουντιάλ έχω την εντύπωση ότι τα φιλικά γίνονται περισσότερο για να διατηρηθεί ο ρυθμός στους ποδοσφαιριστές.

 

Δεν βοηθούν πουθενά αλλού. Είναι κάτι παραπάνω από μια έντονη προπόνηση. Πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε μόλις 4-5 μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Ποιος παίχτης θα βάλει τα πόδια του στην φωτιά για να χάσει την απόλυτη γιορτή του ποδοσφαίρου; Η απάντηση είναι απλή, κανείς. Με αυτό το σκεπτικό και μόνο περιμένω αγγαρείες στα φιλικά που υπάρχουν στον νταλγκά μας το Σαββατοκύριακο.

 

Οι δρόμοι που μπορούμε ν’ ακολουθήσουμε είναι δύο. Ο πρώτος δρόμος του συμβιβασμού. Παίζουμε χωρίς ένταση, σε χαλαρό tempo, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε, για να διατηρήσουμε την καλή ψυχολογία ενόψει Μουντιάλ, συνεπώς βολευόμαστε με την ισοπαλία και όλα καλά. Ο δεύτερος στοιχηματικός μας δρόμος είναι να δούμε πολύ λίγα τέρματα και το 0-1 γκολ να κάνει πάρτι.

 

Έχοντας όλα τα παραπάνω κατά νου, το παιχνίδι ανάμεσα στη Δανία και το Μεξικό, μοιάζει ιδανικό για να χουμε μια… ρουφηχτή ισοπαλία. Τελευταίες πινελιές και για τις δύο ομάδες και δεν αναμένεται να χουμε συγκινήσεις. Η ισοπαλία εδώ παίζεται χωρίς ενδοιασμούς. Τα ίδια δεδομένα έχουμε και στο ζευγάρι ανάμεσα στη Σουηδία και το Περού.

 

Κανείς δεν θα ρισκάρει, κανείς δεν πρόκειται να ματώσει λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Κι εδώ το χινάρι μοιάζει ιδανικό από κάθε άποψη για το τελευταίο τεστ των δύο ομάδων ενόψει Ρωσίας. Λιγο διαφορετικά είναι τα δεδομένα στο φιλικό της Ουγγαρίας με την Αυστραλία και αυτό γιατί οι Μαγυάροι μαζεύτηκαν για ένα ματς λίγο πριν πάνε διακοπές, ενώ τα «καγκουρό» έχουν ρυθμό. Εδώ πάμε με την Αυστραλία που έδειξε και στα προηγούμενα φιλικά τρομερή διάθεση, διπλό.

 

Τα υπόλοιπα φιλικά κόβονται λόγω χαμηλών αποδόσεων, ωστόσο περιμένω και πάλι τα καυτά φαβορί, όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Αργεντινή να παίξουν με χαμηλές στροφές και οι νίκες τους να συνοδευτούν με under  και λίγα τέρματα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, στοιχηματική αξία δείχνει ότι έχει το ζευγάρι της Στρομσγκόντσετ με τη Μόλντε.

 

Δύο ομάδες με επιθετικές αρετές και παίζουν καλά μπροστά αλλά πίσω έχουν συνήθως αμυντικά προβλήματα. Θεωρώ ότι το over θα περάσει εύκολα. Με μεγαλύτερο ρίσκο θα κρατήσουμε και το over 3,5. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το παιχνίδι στην Ιρλανδία ανάμεσα στην Σάμροκ Ρόβερς και την Μπρέι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και η Ρόβερς αναμένεται να κάνουν πάρτι. Το over 3,5, έχει καλές τύχες και θα τιμηθεί.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πάμε και στο δια ταύτα…

 

Trixie φιλικών

ΣΟΥΗΔΙΑ Χ – ΔΑΝΙΑ Χ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

 

Δυάδα με γκολ

ΜΟΛΝΤΕ OVER 3,5 – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ OVER 3,5

 

Καλό βόλι…

X