ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η τακτική του Αρη με τον Ροζ

Η τακτική του Αρη με τον Ροζ

Ο Αρης είναι θετικός για παραμονή του Γάλλου αλλά με βολικούς όρους

Από τους βασικούς συντελεστές της πορείας στον δεύτερο γύρο είναι ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος ήρθε ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων, αλλά διεκδικεί στα ίσια την παραμονή του στην ομάδα. Ο Γάλλος ανήκει στη Λοριάν, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” είναι θετικοί στη διατήρησή του στο ρόστερ και η “Μ” εξηγεί τα δεδομένα.


Στην Αλκμήνης ξέρουν ότι ο Ροζ χωρά στην ομάδα, που θέλει να δημιουργήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένοι να παίξει το… παιχνίδι της Λοριάν. Η γαλλική ομάδα δύσκολα θα του δώσει άλλη ευκαιρία, άρα θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από την παρουσία του, αποκομίζοντας και το ανάλογο όφελος. Η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη κυμαίνεται κοντά στις 250 χιλ. ευρώ, ποσό που δεν συζητούν στον Αρη.

 

Ο παίκτης διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία χρειάζονται, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν σκοπεύουν να πέσουν στην όποια παγίδα, εκ μέρους της ομάδας του παίκτη, καθώς ουδείς… αναντικατάστατος.

 

Το σημείο, το οποίο μπορεί να παίξει ρόλο σε πιθανές, μελλοντικές διαπραγματεύσεις είναι οι πιέσεις του Ροζ προς τη Λοριάν, όπως και η τακτική των ανθρώπων της ΠΑΕ, ώστε να πέσει σε πιο λογικά πλαίσια η τιμή του 27χρονου στόπερ. Οπως και σε αντίστοιχες υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούν για την ΠΑΕ, είναι πιθανό να γίνει ταξίδι στη Γαλλία, εφόσον αποφασιστεί ότι ο ποδοσφαιριστής “πρέπει” να μείνει στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ροζ το θέλει και δεν το κρύβει.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/4)

X