ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τάκης και Φώτης Μπαλτίδης σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο Metropolis

Τάκης και Φώτης Μπαλτίδης σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο Metropolis

Ακούστε τι είπαν ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα, μαζί με τον γιο του, που ανέλαβε επικεφαλής των ακαδημιών των κοκκινόμαυρων

Μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Metropolis 95.5 και τον Χάρη Δημαρά παραχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής Τάκης και Φώτης Μπαλτίδης.

 

Αμφότεροι έδωσαν το παρών στο στούντιο του σταθμού, μίλησαν για τον Απόλλωνα, το παρελθόν, αλλά και το μέλλον, μετά την ανάληψη των ακαδημιών των κοκκινόμαυρων.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όσα είπε ο Τάκης Μπαλτίδης για τον Απόλλωνα, τη σχέση του με τον πρόεδρο, Γιώργο Γιακουμίδη, αλλά και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

«Για τον Γιακουμίδη έχω να πω ότι θα ήθελα να τον έχω συνέταιρο. Είναι έντιμος και τεράστιο μυαλό. Του έχω πει ότι ο Δημήτρης είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εσύ να είσαι πρόεδρος. Εγώ είμαι παρών στην ομάδα από το 1959 που έπαιζα τότε στην ομάδα και έχω βιώσει πάρα πολλές καταστάσεις. Με είχε παρεξηγήσει ο κόουτς, όταν είχα πει για αυτόν ότι βλέπει φαντάσματα και θέλω να το διευκρινίσω. Στην Ελλάδα έχουμε τα βουνά, τους δρόμους και τα φαντάσματα.  Ο Δημήτρης δεν ήξερε ότι σ΄ αυτή τη χώρα επιβιώνουν, διοικούν και κατασκευάζουν τα φαντάσματα. Αν το καταλάβαινε θα με έπαιρνε τηλέφωνο και θα με ευχαριστούσε. Αν θέλαμε να του κάνουμε πόλεμο, δε θα φανταζόταν κανείς τι θα γινόταν.

 

Εμείς ερχόμαστε και βοηθάμε την ομάδα. Όλη η Καλαμαριά τον αγαπάει. Και θέλω να του πω το εξής: Και τι έγινε που δε βγήκε φέτος η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ; Ξέρεις ποιος δεν κάνει λάθη, αυτός που δε δουλεύει. Απλά στην Καλαμαριά υπάρχει ένα κακό. Ο ένας λέει για τον άλλον. Εσύ που λες ποιος είναι ο Νεράντζης, εγώ θα πω ποιος είσαι εσύ! Ο Νεράντζης είναι ένα παιδί Απόλλων και αγωνιστής. Έχουν πεθάνει τα καφενεία στην Καλαμαριά! Εμείς δεν θέλουμε τις ακαδημίες για να οικονομήσουμε. Εμείς με τον Ερασιτέχνη θα κάνουμε θαύματα. Θα έρθω πιο κοντά και με την ΠΑΕ και να συνεργαστούμε και με ομάδες στη Γερμανία», είπε μεταξύ άλλων. 

 

Αναφέρθηκαν ακόμη στη μεταξύ τους σχέση, ενώ ο Τάκης Μπαλτίδης αποκάλυψε πώς ο ίδιος είχε σκεφτεί την αναδιάρθρωση του ΄89 επί θητείας Μελίνας Μερκούρη, μετά την οποία παρέμεινε στην κατηγορία ο Απόλλων Καλαμαριάς. 

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Metropolis 95,5 

 

 

X