ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα τρία μέτωπα

Τα τρία μέτωπα

Τα σενάρια για τη δεύτερη θέση, αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία

Η «Metrosport» κατέγραψε στο χθεσινό της φύλλο τη «μάχη» για την κατάληψη της 10ης θέσης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Καραϊσκάκη, η οποία οδηγεί στη Super League 2.

 

Ουσιαστικά αποτελεί το ένα από τα τρία μέτωπα της κατηγορίας ενόψει της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα.

 

Το δεύτερο έχει να κάνει με τη 2η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ με τον 13ο της Super League. Απόλλων Λάρισας (54 βαθμοί) και Πλατανιάς (52) είναι οι ενδιαφερόμενοι. Παίζουν όμως με ομάδες, οι οποίες επίσης «καίγονται».

 

Οι Θεσσαλοί ταξιδεύουν στην Κρήτη για να παίξουν με τον Ηρόδοτο, ο οποίος παίζει για τη 12η θέση και για να αποφύγει τον υποβιβασμό δύο κατηγοριών.

 

Ο Πλατανιάς παίζει με τον Ηρακλή στην έδρα του, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν νίκη για να μείνουν στη Super League 2. Οι Θεσσαλοί θέλουν έναν μόλις βαθμό, αφού σε ισοβαθμία έχουν τον Πλατανιά.

 

Το τρίτο και τελευταίο μέτωπο είναι αυτό, το οποίο αφορά τη 12η θέση. Οι Α.Ο.Τ. (32 βαθμοί) και Ηρόδοτος (31) μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό των δύο κατηγοριών και να παίξουν στη Football League της νέας σεζόν (τρίτη κατηγορία από τη νέα σεζόν).

 

Οι Θεσσαλοί μεταβαίνουν στην Αρτα για να παίξουν με τον Καραϊσκάκη, ο οποίος επίσης «καίγεται» για τη 10άδα.

 

Σε ισοβαθμία ο Α.Ο.Τ. υπερτερεί, πάντως, του Ηροδότου. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ν.Π.Σ. Βόλος έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στη Super League 1, ενώ οι Σπάρτη, Αιγινιακός και Αήττητος Σπάτων έχουν ήδη υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, στην τέταρτη δηλαδή βαθμίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X