ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα προβλήματα δεν δικαιολογούν το χθεσινό χάλι

Τα προβλήματα δεν δικαιολογούν το χθεσινό χάλι

Ο Γιώργος Πετρίδης αρθρογραφεί για τα συσσωρευμένα προβλήματα υγείας για παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν δικαιολογούν την άθλια εικόνα στη Γερμανία

 

 

Τρεις πρεμιέρες –Κύπελλο, Πρωτάθλημα, Ευρώπη- και τρεις ήττες για τον ΠΑΟΚ. Κανένα από τα παιχνίδια που έδωσε σε διάστημα μιας εβδομάδας δεν ήταν εύκολο. Εγιναν δυσκολότερα μέσα από συσσωρευμένα προβλήματα υγείας για αρκετούς από τους παίκτες του. Ακόμη και χθες ήταν φανερό ότι όλη αυτή η κατάσταση δεν επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να βγάλει στο γήπεδο αυτά για τα οποία δούλεψε επί 1,5 μήνα.

 

Η χθεσινή εικόνα όμως δεν δικαιολογείται επ’ ουδενί. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε και πάλι την εικόνα μιας ομάδας που μαζεύτηκε πριν 2-3 μέρες για να παίξει. Μπήκε με λανθασμένη φιλοσοφία αφού ακόμη και στο πρώτο δεκάλεπτο, που ήταν το καλό του, έπαιξε στον ρυθμό των Γερμανών. Πόσο μπορούσε όμως να τον ακολουθήσει. Κατέρρευσε και υποχρεώθηκε σε μία ήττα που αποτελεί πλήγμα όχι μόνο για την ψυχολογία αλλά και για την ίδια την ιστορία του.

 

Είναι προφανές ότι μόνο οι νίκες μπορούν να αλλάξουν αυτό το κλίμα και να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε μιας μορφής επανεκκίνηση. Πως θα το κάνει όμως όταν η φιλοσοφία του, πέραν του ότι δεν είναι ευδιάκριτη, δείχνει και δύσκολο να εφαρμοστεί; Τρία ματς έδωσε ο ΠΑΟΚ και στα 30 βρέθηκε πίσω με 20-30 πόντους. Δεν μπορεί να είναι συμπτωματικό.

 

*Αλλά αντί άλλων σφύριζαν οι διαιτητές κάνοντας τους ανθρώπους και των δύο ομάδων πολλές φορές να μην μπορούν να καταλάβουν τι γινόταν στο παιχνίδι. Στο κομμάτι αυτό «χώλαινε» πέρσι η διοργάνωση και αν κρίνουμε από το χθεσινό ματς, θα συνεχίσει να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της.

X