ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Τα πόδια πολλές φορές δεν ακολουθούν, όμως η ψυχή κρατάει»

«Τα πόδια πολλές φορές δεν ακολουθούν, όμως η ψυχή κρατάει»

Ο Ρούλης Παυλίδης στο Metropolis 95.5 για την παρουσία του στα γήπεδα της Πέλλας, αν και 63 ετών, και το τροχαίο ατύχημα που τον σημάδεψε.

Αν και διανύει αισίως την έβδομη δεκαετία της ζωής του, η ψυχή του το… λέει ακόμη. Ο λόγος για τον 63χρονο Ρούλη Παυλίδη, τον πατέρα του ποδοσφαιριστή του Άρη, Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος συνεχίζει ενεργός και ακμαίος να κοσμεί με την παρουσία του τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Πέλλας, των οποίων αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία.

 

Ο Ρούλης Παυλίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη διάθεσή του να παίζει ποδόσφαιρο, αν και 63 ετών, ενώ αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που σημάδεψε εκείνον και την οικογένειά του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τους λόγους που συνεχίζει ακόμη να παίζει ποδόσφαιρο: «Είναι κάτι που με τραβάει, μου αρέσει και γι’ αυτό συνεχίζω. Είμαι, παράλληλα, και προπονητής στην ομάδα, η οποία είναι ο Μ. Αλέξανδρος Αρσενίου. Παίζουμε σε χαμηλή κατηγορία, δεν αγωνίζομαι συνεχώς, προτιμώ να αφήνω τα νεαρά παιδιά. Η κατάσταση στην ομάδα είναι τέτοια, όμως, που έπρεπε να παίξω και εγώ. Τα πόδια πολλές φορές δεν ακολουθούν, όμως, η ψυχή κρατάει».

 

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τον γιο του Χρήστο, που τους σημάδεψε ως οικογένεια: «Μας πλήγωσε το συμβάν με τον μικρό. Όμως είμαστε και τυχεροί διότι ζούμε. Ερχόμασταν από τουρνουά που είχαμε στην Αθήνα. Ο μικρός ήταν ανακάλυψη του κ. Σαβέβσκι, έπαιζε στις ακαδημίες της ΑΕΚ και έπαιζε στη μικτή Αθηνών. Ο μικρός ήταν ταλέντο, θα μπορούσε να δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια μεγάλη ιστορία, την οποία προσπαθούμε να ξεπεράσουμε. Δόξα τω Θεώ που ζούμε. Ήταν άσχημο συμβάν».

 

Για την κατάσταση του γιου του: «Είναι με τη μητέρα του τώρα, έχουμε κάποια προβληματάκια. Μετά το συμβάν και έπειτα από το μόσχευμα που τοποθετήθηκε στο κρανίο, κάπου κάπου έχει επιληπτικές τάσεις. Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Εμείς θα το κυνηγήσουμε, θα προσπαθήσουμε. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε την επέμβαση που πρέπει να κάνουμε, θα την κάνουμε. Έχω τον Μπάμπη και δύο κορίτσια ακόμη που σπουδάζουν. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για την επιβίωση. Το παλεύουμε».

 

Για τη σχέση του με τον Ευθύμη Κουλούρη: «Ο Κουλούρης πέρασε από τα χέρια μου. Τον είχα για τέσσερα χρόνια στις ακαδημίες στη Σκύδρα».

 

Για τον Μπάμπη Παυλίδη: «Ξέρω τις ικανότητές του, ξέρω ότι υστερεί σε κάποια σημεία. Πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες. Είναι ταλέντο και πανέξυπνος. Όχι επειδή είναι γιος μου, αλλά πρέπει να πάρει ευκαιρίες».

 

Για το μέχρι πότε σκοπεύει να αγωνίζεται: «Είμαι και βετεράνος του Εδεσσαϊκού, πολλές φορές ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη και παίζουμε. Δεν το κάνω για να φάω τη θέση από κάποιους νεαρούς. Ίσα ίσα, εγώ θέλω να προωθήσω νεαρούς. Είμαι 63, δεν θα έλεγα μέχρι τα 70, όμως, μέχρι τα 65 θέλω να παίζω».

 

X