ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Τα πόδια είναι βαριά, θα είμαστε έτοιμοι τον Οκτώβριο»

«Τα πόδια είναι βαριά, θα είμαστε έτοιμοι τον Οκτώβριο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Καντιμοίρη μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό

Στην σκληρή δουλειά που επίκεται στη συνέχεια, το σκληρό παιχνίδι που επέτρεψε ο διαιτητής αλλά και την εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων», Γιώργος Καντιμοίρης.

 

 

Όλα όσα ανέφερε ο τερματοφύλακας του Αρη μετά την λήξη της αναμέτρησης:

 

 

«Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και ακόμη δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα, με δύο 11άδες. Το παν είναι να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση,  ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Σίγουρα τα πόδια είναι βαριά. Προσπαθούμε με σκληρή  δουλειά, δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, η ομάδα προσπαθεί για το αυτονόητο, το οποίο είναι η επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία».

 

Για τα σημερινά "παρατράγουδα":

 

«Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Άσχετα αν ο διαιτητής  άφησε το σκληρό παιχνίδι, θα μπορούσε να προστατεύσει τις δύο ομάδες. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και η Β Εθνική, θα παίζουμε σε δύσκολες έδρες και πρεπει να προετοιμαστούμε και για αυτό».

 

Για την εικόνα του Αρη:

 

 «Σίγουρα η εικόνα θα είναι διαφορετική προς το καλύτερο. Εγώ μετά από 12 χρόνια στην Superleague  βλέπω μία ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και όλοι είμαστε μία οικογένεια. Θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και σίγουρα μέχρι τον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι».

X