ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα… πήρε κρανίο ο Σόουζα!

Τα… πήρε κρανίο ο Σόουζα!

Ενταση, μονομαχίες και το κίνητρο από όλους τους ποδοσφαιριστές να κερδίσουν τον Ερέρα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

 

Οι μονομαχίες στη διάρκεια της προετοιμασίας στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, δίνουν και παίρνουν. Οσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνεται η ένταση των προπονήσεων και το κίνητρο όλων των ποδοσφαιριστών να «κερδίσουν» τον Πάκο Ερέρα. Ένα από τα βασικά στοιχεία που επικρατεί στη διάρκεια των ασκήσεων, είναι το πάθος και η μαχητικότητα που βγαίνει απ’ όλους, μηδενός εξαιρουμένου.

 

Είναι όμως κάποιοι που ξεχωρίζουν και το βγάζουν λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους. Ισως και λόγο χαρακτήρα. Στην κατηγορία αυτή ανήκει σίγουρα ο Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος αμυντικός στην πρωινή προπόνηση και δη, στο δίτερμα στο μισό γήπεδο με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, ο Ούγκο… τα πήρε στο κρανίο από την εικόνα της ομάδας του (οι μπλε) αφού έχασαν κατά κράτος με 4-0 από τους κίτρινους. Φώναζε ασταμάτητα και η ηχώ έφτανε μέχρι… τη Νάουσα. Παρατηρούσε τους συμπαίκτες του και τις άστοχες προσπάθειές τους. «4-0 φίλε, 4-0», μονολογούσε ο Πορτογάλος και από τις εκφράσεις του έβλεπες ότι τα νεύρα ήταν τσιτωμένα. Δείγμα ίσως και της νοοτροπίας νικητή που διαθέτει, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να χάνει ούτε στο δίτερμα σε μισό γήπεδο.

 

Από την άλλη βέβαια, στην ομάδα των κίτρινων, ήταν ο Δεληζήσης, που έδειχνε να το… διασκεδάζει και να παροτρύνει τη δική του ομάδα. «Ελα πάμε νε τους τελειώσουμε τώρα που έχουν διχόνοια» φώναζε στους συμπαίκτες του βλέποντας την αντίπαλη ομάδα να μην μπορεί με τίποτα να σκοράρει. Μέσα σ΄ όλα ακούστηκε και η απορία του Μπάμπη Παυλίδη (ήταν στην ομάδα των μπλε) που πάνω στα νεύρα του ακούστηκε η ατάκα: «μήπως παίζουμε λιγότεροι;». Οι ομάδες πάντως ήταν χωρισμένες ίσες. 11 εναντίον 11. 

 

X