ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Τα πάντα για να έρθει ο κόσμος στο παλατάκι»

«Τα πάντα για να έρθει ο κόσμος στο παλατάκι»

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς τους επιτελείς της ΚΑΕ μέσω των συνεργατών του έθεσε τον ξεκάθαρο στόχο της επόμενης μέρας

 

Πάει καιρός από την τελευταία απευθείας επαφή των ανθρώπων της ΚΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο πλευρές όμως είναι διαρκώς σε ανοιχτή επικοινωνίας μέσω των άμεσων συνεργατών του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και μέσω αυτών η ΚΑΕ πήρε ένα σαφές μήνυμα στην αρχή του καλοκαιριού.

 

Η δημιουργία της φετινής ομάδας ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γίνεται με τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει διαρκή επαφή τόσο με τον Αρτούρ Νταβιντιάν όσο και με τη Μαρία Γκοντσάρεβα και το μήνυμα που έλαβε πριν από λίγους μήνες ήταν ξεκάθαρο: «Κάντε τα πάντα για να φέρετε τον κόσμο στο γήπεδο». Είναι ενδεικτικό του προβληματισμού που έχει και ο ίδιος ο Σαββίδης για την εικόνα του PAOK Sports Arena όταν αγωνίζεται σε αυτό η ομάδα μπάσκετ. Γιατί η εικόνα ενός άδειου γηπέδου είναι μονίμως αυτή που έχει και ο ίδιος μπροστά του κάθε φορά που το επισκέπτεται για να παρακολουθήσει έναν αγώνα του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

 

«Κάντε την ομάδα καλύτερη, εγώ είμαι εδώ» φέρεται να είπε προς το τέλος της προηγούμενης σεζόν και ήταν η απαρχή των εξελίξεων που ακολούθησαν. Γιατί η ΚΑΕ δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει κινήσεις πέραν των δυνατοτήτων της και τη φετινή, προφανή αύξηση του προϋπολογισμού της –ανεξάρτητα αν είναι μικρή ή μεγάλη- δεν την προσυπέγραψε μόνο αλλά ουσιαστικά την αποφάσισε ο ίδιος ο Σαββίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρετε να διεμήνυσε μέσω των συνεργατών του πως θα πρέπει το «παλατάκι» να αποκτήσει ζωή «δεν είναι δυνατόν να γεμίζει το γήπεδο για το βόλεϊ και να είναι άδειο στους αγώνες του μπάσκετ. Φέρτε παίκτες που θα κάνουν καλύτερη την ομάδα, που θα φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο» τους είπε και αυτός δεν είναι ο στόχος αλλά το επόμενο μεγάλο στοίχημα της ΚΑΕ.

X