ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα νέα αφηγήματα του Τομ και η ουσία για τον Ηρακλή

Τα νέα αφηγήματα του Τομ και η ουσία για τον Ηρακλή

Ο Τομ Παπαδόπουλος προτιμάει να βγάζει αφηγηματικές ανακοινώσεις οι οποίες δεν προσφέρουν καμία απολύτως υπηρεσία - Γράφει ο Βασίλης Μάστορας

Ενώ ο κόσμος του Ηρακλή περιμένει με αγωνία τις τελικές αποφάσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Θανάση Παπαδόπουλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο “Αμερικάνος” προτιμάει να βγάζει αφηγηματικές ανακοινώσεις οι οποίες δεν προσφέρουν καμία απολύτως υπηρεσία.

 

Το ζήτημα για τον Ηρακλή δεν είναι αν και σε ποιο βαθμό έχουν φθάσει οι συζητήσεις της διοίκησης με τους πιστωτές, αλλά πόσες από τις ανοιχτές οικονομικές πληγές της ΠΑΕ έχει κλείσει.

 

Δυστυχώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν όλα τα μέτωπα που έχουν αντικείμενο τα οικονομικά παραμένουν ανοικτά και είναι άγνωστες οι προθέσεις του κ. Παπαδόπουλου για την πολιτική που σκέφτεται να ακολουθήσει.

 

Απόδειξη της ανακολουθίας του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής αποτελεί το γεγονός ότι τον περασμένο Απρίλιο σε ανακοίνωση της ΠΑΕ είχε αναφέρει ότι “η διοίκηση αποφάσισε ότι πρωταρχικός σκοπός της ομάδας είναι να καλυφθούν όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου προς τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και εν γένει όλους τους εργαζόμενους η οποίοι απασχολούνται και εργάζονται στην ομάδα”.

 

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν οφειλές μισθών και δόσεων συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές, οφειλές προς τρίτους και το δημόσιο. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς αυτά ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ και είναι δημιουργία της χρήσης του κ. Παπαδόπουλου.

 

Αρα λοιπόν ο κ. Παπαδόπουλος που δεν είναι σε θέση να κάνει πράξη τις δημόσιες υποσχέσεις του για τα χρέη της δικής του θητείας, σε χθεσινή του ανακοίνωση ζητά την συμμετοχή της ΠΑΕ Ηρακλής στη Super League 2 γιατί “εάν η ομάδα τελικά υποβιβαστεί στην νεοσύστατη FOOTBALL LEAGUE (τρίτη κατηγορία) εκ των πραγμάτων θα είναι αντικειμενικά αδύνατον να πληρώσει τα χρέη αυτά και αναγκαστικά όλοι θα χάσουν τα χρήματα τους”.

 

Φτηνό επιχείρημα καθώς ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει πείσει ότι ακόμη κι αν ο Ηρακλής παραμείνει στη Super League 2 θα καταφέρει να είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Σ’ αυτό τουλάχιστον το συμπέρασμα οδηγεί ο πρότερος βίος του.

 

FOCUS

 

Υπάρχουν παραδοσιακές διοικητικές δυνάμεις του Ηρακλή που δεν κρύβουν την ανησυχία τους από τις τακτικές του κ. Παπαδόπουλου. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν διαθέτουν μπάτζετ για να κάνουν την “επανάσταση” τους.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X